Kısmetse Olur’un manken fizikli sunucusu Seda Akgül bomba değişimini kendisi anlattı, nasıl kilo verdi, kimdir?

Kısmetse Olur'un güzel sunucusu Seda Akgül, Renkli Hayatlar programına konuk oldu. Akgül, özel hayatına dair bilinmeyenleri canlı yayında anlattı.

Kısmetse Olur’un manken fizikli sunucusu Seda Akgül bomba değişimini kendisi anlattı, nasıl kilo verdi, kimdir?

Kısmetse Olur'un güzel sunucusu Seda Akgül, Renkli Hayatlar programına konuk oldu. Akgül, özel hayatına dair bilinmeyenleri canlı yayında anlattı.

Seda Akgül’ün açıklamaları şu şekilde…

Vitamin desteği aldım. Sabah kahvem var, sade. Aç karnına içiyorum. Bu da benim metabolizmamı hızlandırıyor." sonra tostum var. 5-5,5 saat açım. günde iki öğün yemek yiyorum. Akşam da yiyebileceğim en hafif şeyleri yiyorum. Bu benim için uygun. Midem dayanıyor. Herkese tavsiye ettiğim bir şey değil.

1 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. En kısa zamanda evleneceğiz. Zayıflamamın onunla en ufak bir ilgisi yok. Avram ile birlikte olmaya başladığımda en şişman zamanlarımdaydım.

Ben çok düğüne gittim. Dünya kadar paranın harcandığı... Sonunda bilmem ne çikolatalarının dağıtıldığı... 6 ay sonra noldu? patladı!  ben bu saatten sonra insanları yedireyim içireyim onlara hava atayım diye uğraşamam. Çünkü bunlara doydum. En güzel kıyafetleri giyiyorum zaten. Benim olmasa da giydiriyorlar. En iyi makyözlerle çalışıyorum. Bundan sonra istediğim tek şey huzur.

Ofiste evlenicem. Ya avukatımız yanımızda olur ya da belediye başkanı bir arkadaşımız. Gelinklik bile giymeyeceğim. Gelinlik kadar saçma, insanı şişman gösteren bir şey daha yok. Şık bir kıyafet giyerim, açık renk. Ben doğum günlerimde de açık renk kıyafetler giyerim. Ferah olsun, uğur getirsin diye. Astrolojiye meraklıyım. 9 Mart'tan önce evlenmemiz lazım. 3 hafta kaldı.

Seda  Akgül Kimdir?

Seda Akgül , Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.

Kısmetse Olur' için skandal iddia! Kısmetse Olur 103.Bölüm 2.Fragmanı Evde Büyük Olaylar Gözlerinize İnanamıyacaksınız Kanal D Son Bölüm Bilinmeyenleri

Kanal D'de ekrana gelen evlilik programı 'Kısmetse Olur'da gün geçmiyor ki yeni bir ayrıntı ortaya çıkmasın.

YARIŞMACILAR CAST AJANSINDAN

Gelin ve damatlarının hayatının aşkını aradığı programda yarışmacılar yaşadıkları fırtınalı aşklar ve entrikalarla kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Bu ilgi o kadar büyüdü ki gelin ve damat adayları adına sosyal medyadan fan sayfaları açıldı. Tüm bunlar yaşanırken evlilik programında yer alan yarışmacıların cast ajansından oldukları ortaya çıkmıştı.

AYLIK 5 BİN TL ALIYORLAR

Hepsinin birer oyuncu adayı olduğu öğrenilen yarışmacılarla ilgili yine çok konuşulacak iddialar atıldı. Kısmetini bulmak için yarışmaya katılan gelin- damat adaylarının aylık 5 bin TL aldığı söylendi.Kanal D'nin İzlenme Rekorları Kıran Reyting Rekortmen Yarışma Programı Kısmetse Olur 103.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölümde Neler Oluyor? Sürpriz Gelişmeleriyle Hafta İçi Hergün Kanal D Ekranlarında Sizlerle Hazal eve gelir gelmez damat adayları arasından Emre için geldiğini açıkladı. Bu durum Ayça tarafından tepkilere neden oldu. Emre'ye hala aşık olan ancak Emre tarafından reddedilen gelin adayı Ayça, Hazal'ın Emre'yi tanımasına katlanamıyor. Çorbaya Sabotaj... Emre'ye yakın olabilmek için ona çorba yapan Hazal, damat evine gideceği sırada Ayça ve Melis'in sabotesine maruz kaldı. Ayça ve Melis, Hazal'ın Emre'ye götüreceği çorbanın içine bir kavanoz dolusu şeker döktüler. Hazal, bu sabotaj karşısında sinirlense de Emre'ye çorba içirmekte kararlıydı.

Sabote edilen çorbasına rağmen pes etmeyen Hazal, kırmızı odaya gitmek yerine damatlar evine gidip Emre'ye çorba yaptı. Diğer damat adayları çorba içip içmemek konusunda sıkıntı yaşadılar. Çorbayı kimler içti? Tankut, damat adaylarına, “İçinde bulunduğu ilişkiden dolayı çorbayı kim içmeyecek?” diye sorduğunda Murat, “Mehtap istemiyor, ben içmeyeceğim.” dedi ve çorbadan içmedi. Adnan'da karnı tok olduğundan dolayı çorba içmedi. Damatlar evinde Hazal'ın çorbasını içenler Tankut, Emre, Boğaçhan ve Semih oldu. Semih ile birbirlerini tanıyan Nur, Mehtap damatlar evine giderken Semih'in o çorbayı içmemesi konusunda sıkı sıkı tembihte bulundu. Ancak Semih bu tembihleri dinlemeyerek çorbadan içti. Kısmetse Olur Hazal kimdir? Hazal Atabek, 21 yaşında ve Ankara'lıdır. İstanbul'da yaşıyor. Bir kafede müdürlük yapan Hazal, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Emre'yi tanımaya çalışıyor. Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül! Kısmetse Olur evinde; gerek zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından her hafta birer kişi elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek. Böylece, gelin ve damat adaylarının Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali yükselecek. Gelin ve damat adayları, bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak Kısmetse Olur 83. bölüm fragmanı! Kısmetse Olur kim elendi programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın! Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.  Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek

Çoğu üniversite mezunu, kariyer yapıp hayatta başarılı olmasını umduğumuz pırıl pırıl gençler işi gücü bırakmış televizyon programında kısmet arıyor... Yani başka sosyal sınıflardan, imkanı olmayan gerçekten kısmet bulması zor olan vatandaşlarımız olsa sineye çekip izleriz destek de veririz de, bu arkadaşlar kısmet bulamıyorsa biz ne yapalım değil mi?

Ancak programı izledikçe söz konusu yarışmacıların ortaya koydukları performans ve kurdukları cümleler "Evet bu evde kalır." dedirtmiyor da değil. Kısmetse Olur, sunucu performansından tutun yarışmacıların hal ve hareketlerine kadar ilk izleyişte beyin hücrelerinizi iflas ettirebilecek türden bir yapım. "Benzerlerini çok gördük" demeyin, bu sefer ki bambaşka. Program deyip geçmeyin, neye niyet neye kısmet, bambaşka şeyler çıkıyor karşınıza. Aşağıdaki maddelere bir göz gezdirmeden programı izlememenizi tavsiye ediyoruz...

1. Ekonomik sınıf farklılıklarına bodoslamadan giriş...

Elbette kuşaklar arasında bazı farklar olacaktır her aile bunu kendi içerisinde yaşayıp hazmetmeyi öğreniyor. Ancak sınıf farklılıkları, hele ki ekonomik sınıf farklılıklarına tahammül etmek zor. Eğer ekonomik durumunuz herhangi bir Türk dizisinde konakta yaşayan aileler kıvamında değilse, Kısmetse Olur'u izlemeyin. Kısmetse bile olmaz o iş... Her an hayatında ilk kez pazara çıktığını söyleyip, pazar esnafının şaşkın bakışları arasında "Ay buralar ne kadar da ucuzmuş..." gibi cümleler kuran genç kızlarımız asabınızı bozabilir.

2. Maksat üzüm yemek değil, bağcıya konser vermek

İlginçtir çoğu programa katılan yarışmacı, o yarışmayı kazanmak için iddialı olur. Kısmetse Olur'da şarkıcı olmak için programa katılmış olduğu her halinden belli olan damat adaylarıyla karşılaşabilirsiniz. Damat olmak için herhangi bir özelliğe sahip olup olmadığı tartışılacak yarışmacıların programı ses yarışmasına çevirdiğine şahit olabilirsiniz. Mesele damat olmak mı, program vasıtasıyla albüm çıkartmak mı belli değil.

3. Bir takım gaflar

Programı izlerken elbette yarışmacıların kafa bulandıran. "Bunu gerçekten dedi mi?" gibi tepkiler verebileceğiniz sözleri duymaya hazır olun, ancak yapacağınız her türlü hazırlık sizi programının sunucusunun "Kadında geçmiş, erkekte gelecek aranır" gibi tartışmaya açık sözler söylemesinden koruyamaz. Tavisyemiz programı izlerken bol bol not almanız, akla hayale gelmeyecek cümleler duymak mümkün.

4. Geçmişe mazi diyemeyenlerin has programı

Bir yarışmacı düşünün kısmet bulmak için bir televizyon programına katılmış. Bir an gözleri doluyor kameraya yaklaşıyor ve eski nişanlısına içini döküyor. Mevzunun gerçekliğine inanmak bir yana, o anı yaşadığınıza inanmak bile zor. Gözlerini ovalayıp kulaklarını temizleyen seyirciler oluyor emin olmak için. İşin garibi söz konusu olaya imza atan vatandaşımız daha önceden modellik yaptığı ortaya çıkan, sözde bir maço... Kelimelerde kifayetin aranmadığı anları yaşıyoruz.

5. Genetik bilimine ateş eden program

Türkiye'de bir Beyaz Futbol çizgisi var programlara dair, konsept dışında ne kadar konu varsa konuşulduğu ender programlardan biridir. Konu futbol olmasına rağmen muhabbet bir anda uzaylılara, porno endüstrisine gelebilir. Kısmetse Olur da o kıvamda. Henüz İsviçreli bilim adamlarının erkeklerde empati yeteneğinin neden olmadığına dair açıklama yapmadığı programda sunucu arkadaşımızın "Erkeklerde hormonlar ve testosteron sebebiyle empati olmuyor..." gibi açıklamaları genetikle haşır neşir olmak isteyenlere ayrı bir tat verebilir.

6. Bir kavga bir sohbet...

İlginçtir programdaki yarışmacıların kavga etmediği henüz bir televizyon yapımı göremedik. Sanırız bir tek Çarkıfelek'te böyle bir an yaşanmadı. Belki de o yüzden artık tutmuyor. Kim bilir... Kısmetse Olur, her türlü kavgaya kollarını açmış bir porgram. Adeta atış serbest! Ancak garip olan, birbirine giren yarışmacıların bir süre sonra son derece yakın temaslarda bulunarak sıcak görüntüler sergilemesi... Ne diyelim harman olmuş ortalık.

7. İnteraktiflikte çığır açan program

Çok program gördün kendi içinde fırtınalar kopartan. Ancak dışarıdan etkileşimli fırtına kopartan program zor bulunur. Kısmet bulmak için televizyon programına katılıp daha önce tanımadığı bir adamla yakınlaşan bir yarışmacıya, yarışma önceki hayatından eski nişanlısının mesaj gönderip ortalığı karıştırabildiği bir yapımdan söz ediyoruz. Atış serbest dedik ya, o kadar serbest ki menzil tanımıyor...

8. Nasıl "yürünür?" konu başlıklı bir tez çalışması

Aslında program format olarak henüz aradığı kısmeti bulamamış gençlere de bir yol gösterici kıvamında. Sevdiğine açılamayan, iltifat etmekten çekinen, henüz gün yüzü görmemiş nice vatan evladına bu işin nasıl yapılacağını en basit haliyle sunuyor. Bu işin üniversitede kürsüsü olsa, tez çalışması olarak bu programın formatı kağıda dökülüp verilebilir. Heyecan yok, utangaçlık yok, direkt yürüyor yarışmacılar "Çok güzelsin sen ya..." bitti gitti...

9. Karar verme aşamasının önemine dikkat çeken program

Günümüzde pek çok birliktelik erken ve yanlış verilen kararlar yüzünden yürümüyor. Kısmetse olur programı, adından da hissettirdiği gibi bir sabır selamet konsepti. Yarışmacılar da bu konsepte son derece uyum sağlamış durumda. Adı artık konmuş mevzularda bile "Daha kesin demedim" diyecek kadar sabırlılar. Hatta bu sabır öyle noktalara geliyor ki izleyici olarak bir süre sonra "Arkadaşlar kimse muradına ermeyecekse baştan söyleyin." diyesiniz geliyor.

10. Türk aile yapısına format atan program

Her ne kadar yozlaşma toplumumuzun paçalarından aksa da deyim yerindeyse "Biz daha ölmedik!" Bir program düşünün genç bir kadın koca bulmak umuduyla bir programa katılmış. 7 erkek 7 kız kimin kiminle sevgili olacağı belli değil ama yarışmanın formatı belli, bir şeyler yaşanacak en nihayetinde. BBG değil, Kim 500 Milyar İster değil, Survivor değil. Bildiğiniz en net, en yalın haliyle "Kısmetse olur" konulu program. Programa katılan kızlardan birinin babası, sürpriz adı altında programa dahil olup gülücükler saçarak damatları ziyaret edebiliyor. Yani ne diyelim aile kavramına bu kadar önem veren memlekette şu yarışma formatındaki çizgiyi yakaladık ya pes... İzleyecekler baştan hazırlıklı olsun.

Kanal D'nin yarışması Kısmetse Olur'un birbirinden güzel ve yakışıklı yarışmacıları kimlerdir.

Giderek ilgi göremeye başlayan hafta içi her gün Kanal D ekranlarında kesintisiz izlenen finali ile hafta sonu Cumartesi gecesi yine Kanal D'de izlediğimiz “Kısmetse Olur” da yine dopdolu bir hafta yaşandı. Mutluluğu Aşkı arayan 7 kadın ve 7 erkekten oluşan çiftlerimiz performanslarını sergiliyor kazanan Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül ile ödüllendiriliyor!

Beker çiftler ekran başına “Kısmetse Olur” tam size göre! Production House tarafından yapılan ve Kanal D ekranarında yayınlanan “Kısmetse Olur” Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül ile sizleri bekliyor.

Kısmetse Olur ile evlenmeye karar veren çiflerimiz çok güzel bir düğün ve büyük ödül için yarışıyor. Kısmetse Olur hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile pazartesi 12:45'te Kanal D’de ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor...

Seda  Akgül Kimdir?

Seda Akgül , Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.

Kısmetse Olur' için skandal iddia! Kısmetse Olur 103.Bölüm 2.Fragmanı Evde Büyük Olaylar Gözlerinize İnanamıyacaksınız Kanal D Son Bölüm Bilinmeyenleri

Kanal D'de ekrana gelen evlilik programı 'Kısmetse Olur'da gün geçmiyor ki yeni bir ayrıntı ortaya çıkmasın

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler