Görüş Bildir

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer düğün fotoğrafları! Evlendi ama Kaynana yeni gelini istemiyor muymuş?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğün fotoğrafları. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer dün yurt dışında gerçekleşen sade ve şık bir düğün ile evlendi. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe kimler katıldı? Düğünden fotoğraflar yayınlandı mı?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer düğün fotoğrafları! Evlendi ama Kaynana yeni gelini istemiyor muymuş?

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hayatının kadını Başak Dizer ile geçtiğimiz günlerde Paris'te evlenmiş, törene yakın dostları katılmıştı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi sağlık sorunları nedeniyle törene katılamayacağı açıklanmıştı. Hatta 3G bağlantısı ile töreni canlı olarak annesine izleteceği konuşulmuştu. Bugün Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, facebook'tan yaptığı paylaşımla gündemi adeta sarstı. Paylaşımda şu sözler dikkati çekti; Annesinin Duasını almayan mutluluğu yakalayamaz. Babasının duasını almayan hiç bir zaman ifla olmaz notu dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün stil danışmanı aşkı Başak Dizer’le Paris’te evlendi. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ’un katılmaması da çok konuşuldu.

Nurten Hanım’ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer’i istemediği için Paris’e gitmediği iddia edildi. Anne Tatlıtuğ,“Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım” açıklaması yapsada düğünden birkaç gün önce Facebook’tan yaptığı paylaşımlar tam aksini gösteriyordu. Nurten Tatlıtuğ, Facebook’ta düğünden 2 gün önce “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” ve“Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” yazılarını paylaştı.

Sağlık sorunları nedeniyle en mutlu gününde oğlunun yanında olamayan Nurten Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’un evlendiğini ancak telefonla yapılan 3G bağlantısı ile görebildi. Anne Tatlıtuğ’un düğünden önce ve sonra facebook’ta yaptığı paylaşımlar ise oldukça manidardı.

2 yıldan fazladır aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist sevgilisi Başak Dizer, dün akşam Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile evlendiler. Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen çiftin nikahına sadece aileleri ve yakın dostları katıldı.Çiftin nikahına Tatlıtuğ'un kardeşleri Cem Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ ve eşi Ebru Tatlıtuğ, yakın dostları İlker-Sanem Ayrık, KıvançKasabalı-Sedef Avcı, Hilal Saral, Ece Yörenç ve Gökhan Uyan'ın da aralarında olduğu toplam 45 davetli katıldı. Tatlıtuğ ve Dizer, nikaha katılan davetlilerin sosyal medyada fotoğraf paylaşmamalarını ria ettiler.Nikahın ardından yeni evli çift ve tüm davetliler nikah sonrası düzenlene partiye katıldılar. Davetliler, hafta sonunu da Paeris'te geçirecek, Pazartesi günü Türkiye'ye dönecekler. Yeni evli çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, davetlileri uğurladıktan sonra balayına devam edecekler.Tatlıtuğ'un annesi nikaha katılamadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi sağlık sorunları nedeni ile oğlunun nikah törenine katılamadı. Ancak, Tatlıtuğ, nikaha katılamayan annesine nikah anını 3G bağlantısı ile canlı olarak izletti.

Nikahta gelin Başak Dizer'in nikah şahitliğini ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yıldız yaptı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah şahitleri ise menajeri Gaye Sökmen ve yapımcı Kerem Çatay oldu.Yeni evli çiftin düğün yemeği ve eğlencesi Shangri-La Hotel'de gerçekleşti. Otelin büyüleyici balo salonu ve Eyfel Kulesi manzaralı terasta davetliler ağırlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için balayı odası olarak Madonna'dan Jennifer Lopez'e kadar bir çok ünlü yıldızın tercihi olan La Suite Imperiale'yi tercih etti. Çiftin Pazar akşamına kadar kalacakları balayı odasının fiyatı ise 15 bin euro.

Yeni sezonda Siyah Beyaz adlı dizide rol kesecek olan Kıvanç Tatlıtuğ uzun süredir birlikte olduğu Başak Dizer ile nihayet   evleniyor.Annesinin hastalığı nedeniyle katılamayacağı düğünde cep telefonu teknolojisi devreye girip düğüne canlı bağlanacak iddiaları geldi.Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan oynadığı dizi ve filmler ile 7 den 77 ye herkesin begenisi kazanan Aşkı Memnu ile başlayan dizilerine ünlü oyuncu son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol aldı Son yılların en büyük çıkışını yapan oyunculardan birisi olan Aşkı memnu ile çıkışını som olarak oynadığı fakat çok etkili olmayan Kurt Seyit dizisi ile devam ettiren Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'le dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Son zamanlarda annesi düğününe gelmeyecek iddiaları ile gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ bugün Başak Dizer ile Paris'te nikah kıyacak.

Bu yılın merakla beklenen düğünlerinden ilkine saatler kaldı... Genç kızların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ ile 2 yılı aşkın süredir aşk yaşadığı Başak Dizer, bugün Paris'te nikah masasına oturuyor. Paris'teki Türkiye Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikah için yakışıklı oyuncu, dün sabah Fransa'ya uçtu. Havalimanında hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Kıvanç Tatlıtuğ'un damat traşı olup sakallarını da kestirdiği görüldü.

MALİYETİ 600 BİN LİRAYI BULACAK

Fransa'da 45 kişilik bir ekiple mutluluklarını paylaşacak olan çiftin dostları dün bir bir Paris'e gitti. Fransa'ya ilk giden isimler; ikilinin aile üyelerinin dışında yapımcı Kerem Çatay ile eşi Beril Hanım, Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, yönetmen Ece Yörenç, Başak Dizer'in kuzeni Murat Bür, modacı ikizler Vanessa ile Raisa Sason oldu. Ünlü çift ile davetliler, nikahın ardından 22 Şubat'a kadar Şanzelize Caddesi'ndeki bir otelde konaklayacak. Yakışıklı oyuncunun, Paris'teki düğünü için de yol ve konaklama dahil her şeye 600 bin TL harcayacağı konuşuluyor.Başak Dizer'in kuzeni spor eğitmeni Murat Bür ile çiftin modacı dostları Vanessa ile Raisa Sason Paris'e ilk gidenlerden.

Son yılların en büyük çıkışını yapan oyunculardan birisi olan Aşkı memnu ile çıkışını som olarak oynadığı fakat çok etkili olmayan Kurt Seyit dizisi ile devam ettiren Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'le dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Tatlıtuğ Bakın arkadaşlar, hakkımda çıkan gerçek olmayan, yanıltıcı ve huzur bozucu haberler için ilk ve son defa konuşuyorum. Kesinlikle haberler doğru değildir.Benim ağzımdan çıkmayan böyle tatsız haberler hem bana hem de aileme zarar vermektedir diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Tatlıtuğ, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.19 Şubat’ta Paris’te gerçekleşecek olan nikah törenine annesinin katılamayacağı hakkındaki haberlere oyuncu, açıklık getirdi: “Bakın arkadaşlar, hakkımda çıkan gerçek olmayan, yanıltıcı ve huzur bozucu haberler için ilk ve son defa konuşuyorum. Kesinlikle haberler doğru değildir.Benim ağzımdan çıkmayan böyle tatsız haberler hem bana hem de aileme zarar vermektedir. Sizden de ricam, lütfen bu konular hakkında bizleri fazla sıkıştırmayın.” Son yılların en büyük çıkışını yapan oyunculardan birisi olan Aşkı memnu ile çıkışını som olarak oynadığı fakat çok etkili olmayan Kurt Seyit dizisi ile devam ettiren Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde son bekarlık partisini verdi.Aktör Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başar Dizer ile çok yakında dünya evine giriyor Ancak Annesinin katılamayacağı haberleleri geldi. Başak Dizer’in nikâh şahitliğini ortağı Deniz Marşan, Tatlıtuğ’unkini ise ay yapım’ın patronu Kerem Çatay yapacak.

 Türkiye Cumhuriyeti’nin Paris Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikâha çiftin aileleri ve yakın dostları dahil 45 kişi katılacak. Başak Dizer’in nikâh şahitliğini ortağı Deniz Marşan, Tatlıtuğ’unkini ise ay yapım’ın patronu Kerem Çatay yapacak.

18 Şubat’ta Fransa’ya gidecek davetliler, 22 Şubat’a kadar Champs Elysees Caddesi’ndeki bir otelde konaklayacak. Davetliler arasında çiftin yakın dostları Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder da bulunuyor. Davetlileri 4 gün Paris’te ağırlayacak olan Tatlıtuğ, şimdiden 600 bin TL harcadı.

Annesi Paris’e gidemeyecek olan Tatlıtuğ’un kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak.

Liv Hospital’da iki ay önce böbrek yetmezliği tedavisi gören Nurten Tatlıtuğ, doktoru onay verirse Paris’e uçabilecek. Baba Erdem Tatlıtuğ’un da uçak fobisi nedeniyle nikâha katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

Son zamanlarda ekranlar gözükmeyen usta oyuncu yakında başak dizer ile dünya evine girecek.gelecek sezon için siyah beyaz dizisi ile ekranlara gelecek olan oyuncu son bekarlık partisinide yaptı.Ekranların sevilen oyuncularından biri olan ve ilk olarak ekranlara Aşkı Memnu karakteri ile gelip daha sonra Kurt Seyit ve Şura dizisi ile ekranlara veda eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ gündeme Başak dizer ile evlenmesi ile geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık, Etiler’de bulunan Adanalı Hasan Kolçuoğlu restoranda buluştular. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Başak Dizer ile evlenecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’deki bu mekanda gece geç saatlere kadar oturup alkol aldı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Başak Dizer’le evlenecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un bekarlığa veda gecesini andıran buluşmada Tatlıtuğ ve Ayrık, gece yarısına kadar mekanda oturup alkol aldı.Cam kenarında oturan Tatlıtuğ ve Ayrık, flaşlar patlayınca mekanın iç kısmına doğru kaçtı. Müşterinin kalmadığı mekandan ışıkları söndürüp Güllü ve Müzeyyen Senar şarkıları eşliğinde 03.00′a kadar oturan Tatlıtuğ ve Ayrık, çıkışta ise basına görüntü vermek istemedi.

Dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenen ikili, çıkış yolu olarak mekanın mutfak kısmını kullandı. Mutfak bölümünden mekanın otoparkına çıkış yapan Tatlıtuğ ve Ayrık, buradan taksiye binerek evlerinin yolunu tuttu.

Son zamanlarda ekranlarda pek gözükmeyen usta oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi merak beklenirken bir kaç yıldır aşk yaşadığı Başak Dizer ile evleceği haberleri hayranlarına ulaştı.Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve ilk olarak izleyici karşısına Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül karakteri ile çıkıp daha sonra bir kaç dizide rol aldıktan sonra son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde ekranlar karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Başak dizer ile el ele beraber görüntülenmişti. Şimdi ise ikili şok kararları ile herkesi şaşırttı. 14 Şubat Sevgililer gününde Paris'te nikah kıyacakları öğrenildi.

Çiftin 14 Şubat’ta Paris’te kıyılacak sürpriz nikahına ailelerin yanı sıra yakın dostları da katılacak. Tatlıtuğ, toplam 50 davetlinin uçak biletlerini ve konaklama ücretlerini şimdiden ödedi. Çift, evlendikten sonra Bebek’te Ayşe Sultan Korusu’nda Tatlıtuğ’un yeni aldığı evde oturacak. Dizer’in evi kendi zevkine göre dekore ettirdiği öğrenildi. Tatlıtuğ ve Dizer yazın da Türkiye’de düğün yapmayı planlıyor. Magazin dünyasının yakından takip ettiği aşklardan olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkında mutlu sona yaklaşıldı.İki yıldır mutlu bir beraberlik sürdüren ikilinin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Paris'te nikah masasına oturacağı iddia edildi. Çiftin 14 Şubat'ta Paris'te kıyılacak sürpriz nikahına ailelerin yanı sıra yakın dostları da katılacak.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 'un sevgilisi Başak Dizer sosyal medya aracılığıyla paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.Güzel stil danışmanı, bir köpeğin fotoğrafını paylaşıp bu kareye yakışıklı oyuncuyu da etiketledi. Herkes bu köpeğin Kıvanç Tatlıtuğ'a ait olduğunu zannederken Başak Dizer Sadece Kıvanç ve ben bu köpeği çok etkileyici buluyoruz dedi.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Aşkı Memnu dizisindeki Behlül rolü ile yıldızı parlayan sonrasında Kuzey Güney dizisi ve en son olarak geçtiğimz yıl yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol olan Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ gündeme yeni dizisi ile geldi. Ekranlara yeniden dönen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Gümüş adlı dizide rol alacağı öğrenildi.

Oynadığı diziler ile adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ 2 yıl aradan sonra yeniden ekranlara geri dönüyor. Tatlıtuğ, son olarak Star TV'de yayınlanan ve reyting canavarına yenilen Kurt Seyit ve Şura’dizisinde rol aldı. 2 yıllık aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncunun yeni sezonda yer alacağı diziyle ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. ‘Gümüş’ dizisinde birlikte çalıştığı senarist Eylem Canpolat Sema Ergenekon’la yeni bir projede bir araya gelecek olan Tatlıtuğ’un projesinin adı belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin adının ‘Siyah Beyaz’olduğu öğrenildi. Şubat ayında başlaması beklenen dizi Star TV’de yayınlanacak. Bir roman uyarlaması olacak dizisinin cast çalışmalarının devam ediyor. Tatlıtuğ’un dizideki partneri için görüşmeler devam ediyor.

Son zamanlarda ekranlarda gözükmeyen usta erkek aktör kendini otomobil modofiye işlerine verdi.İzmit te o oto ya 200 bin tl harcadı.Selfiesini unutmadı.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Aşkı Memnu dizisindeki Behlül rolü ile yıldızı parlayan sonrasında Kuzey Güney dizisi ve en son olarak geçtiğimz yıl yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol olan Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ modifiye araç hastası çıktı.Kıvanç 50 bin Tl aldığı pert aracı 200 bin tl harcayarak tanınmaz hale getirdi . Aracını almak için İzmit’e giden Tatlıtuğ, ustalarla fotoğraf çektirip, teşekkür etti.

Kıvanç Tatlıtuğ, 50 bin TL’ye aldığı 1992 model Chevrolet Tahoe marka cipi, Garaj İzmit’te bir aylık çalışma sonunda baştan aşağı yeniletti

Otomobile ve motosiklete olan tutkusuyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, 50 bin TL’ye aldığı 1992 model chevrolet Tahoe marka cipi, adeta tanka çevirdi. Cipi Garaj İzmit’teki ustalara teslim eden oyuncu, 10 kişilik ekibin bir aylık çalışması sonucunda yeni oyuncağına kavuştu. Aracını almak için İzmit’e giden Tatlıtuğ, ustalarla fotoğraf çektirip, teşekkür etti.

Oyuncunun, hayalindeki cipe kavuşması 200 bin TL’ye mal oldu. Modifiye edilen otomobil; boya, kaporta, döşeme, yükseltme, Amerikan cam film, alt takım, motor bakımı, tampon yapımı, geri görüş kamerası, vinç montajı, ses sistemi, elektrik ve aksesuarlarla yenilendi. Tatlıtuğ, Chevrolet Tahoe’yi geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdi.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 'un sevgilisi Başak Dizer sosyal medya aracılığıyla paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.Güzel stil danışmanı, bir köpeğin fotoğrafını paylaşıp bu kareye yakışıklı oyuncuyu da etiketledi. Herkes bu köpeğin Kıvanç Tatlıtuğ'a ait olduğunu zannederken Başak Dizer Sadece Kıvanç ve ben bu köpeği çok etkileyici buluyoruz dedi.

Ünlü oyuncu yakışıklılığı,karizmatikliği ile genç kızları etkilerken son zamanlarda da yaşadığı aşkıyla gündemden düşmüyor.Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer sosyal medya aracılığıyla paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.Başak Dizer hangi fotoğrafı paylaştı? Başak Dizer neden Kıvanç Tatlıtuğ'u etiketledi?

güzel stil danışmanı, bir köpeğin fotoğrafını paylaşıp bu kareye yakışıklı oyuncuyu da etiketledi.  Yakışıklı Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Aşkı Memnuda göstermiş olduğu şahane performans ile 7 den 77 ye herkes tarafından büyük beğeni toplamıştı sonrası 2 sezon kuzey güneyde rol alan tatlıtuğ en son dizisi kurt seyit ve şurada beklenen ilgiyi göremedi ünlü oyuncu 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi başar dizer ile mutlu devam ederken çocuk yapacakmısınız sorusuna bakın ne cevap verdi.Bende 9 tane yeğen var. Doğru zamanda çocuk sahibi olacağım dedi

Kıvanç Tatlıtuğ gönüllü elçisi olduğu UNICEF’i Esenler, Legoland’de düzenlediği ‘Bir Sen Daha Var’ kampanyasının basın toplantısına katıldı.Başar Dizer ile 2 yıldır aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ‘Çocuk istiyor musunuz?’ sorusuna şöyle cevap verdi:

‘5 çocuklu bir ailede büyüdüm. Evde gürültü, sohbet eksik olmazdı. İnşallah bunu devam ettireceğim. Bende 9 tane yeğen var. Doğru zamanda çocuk sahibi olacağım.’

 Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan en son kurt seyit ve şurada rol alan kıvanç tatlıtuğ başak dizer aşkında yeni gelişme oldu.Gen. Kızların sarışın bomba lakabı ile tanıtana Kıvanç Tatlıtuğ'dan herkes, şok edecek gelişme bugün yaşandı. Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, yüzükleri taktı. Ancak bu yüzükler, ne tek taş ne de alyans. Ünlü oyuncu, sevgilisi için yaptırdığı iki ayrı özel tasarım yüzükle resmi olmasa da kalben Dizer'le evlendi.

Genç kızların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ ile ünlü stil danışmanı Başak Dizer’in ilişkisi, bilindiği gibi 2 yılı aşkın süredir doludizgin sürüyor.Geçtiğimiz günlerde Londra’ya giderek aşk tazeleyen ünlü çift, beraberliklerini de gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Haklarında sürekli ‘evlilik’ haberleri çıkan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ’un kendi aralarında yüzük taktıkları doğru. Ancak bu yüzük, zannedildiği gibi ne bir tek taş ne de alyans.

BAŞ HARFLERİ VAR

Gümüş yüzükleriyle ünlü olan hatta birçok takı mağazasında adını taşıyan yüzükler bulunan ünlü oyuncu, aşkının simgesi olarak da geçtiğimiz aylarda 2 adet gümüş yüzük yaptırmıştı. Yüzüklerden birine ‘K’, diğerine de ‘B’ harfini işleten ünlü oyuncu, Başak Dizer’i simgeleyen yüzüğüyle sık sık objektiflere takılmıştı. Herkes güzel stil danışmanının neden ‘K’ harfli yüzüğünü takmadığını merak ederken Başak Dizer de sevgilisinin hediyesi olan yüzüğüyle önceki gün ilk kez görüntü verdi. Sağ el işaret parmağına bu aşk simgesini takan Başak Dizer’in orta parmağında taşıdığı yüzüğün de sırrı ortaya çıktı. Yine gümüşten ve öpüşen bir çiftin simgesi olan bu yüzük de Kıvanç Tatlıtuğ’un Başak Dizer’e anlamlı bir hediyesi.Güzel stil danışmanı, Kıvanç Tatlıtuğ’un hediyesi olan bu özel tasarım gümüş yüzüğü parmağından hiç çıkartmıyor.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

 Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Yugoslavya kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Adana'dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor'dan teklif gelmesiyle 2 yıl orada oynadı. Ardından 1 yıl Beşiktaş, 1 yıl da Fenerbahçe'de oynadı. Tekrar Beşiktaş'a dönen Tatlıtuğ'un antrenman sırasında sakatlanmasının ardından basketbol kariyeri son bulmuş oldu.Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Tatlıtuğ, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu. Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Başak Dizer Kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez 1980 li yıllarda doğmuş 30 lu yaşlarındadır. Milano da Instituto Moda di Burgo da stilistlik eğitimi dönüşte İstanbul da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları almıştır. Dizilerde stil danışmanlığı yaptı. Ardından Londra da Central Saint Martins de moda kursları görmüş ve yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olmuştur. son olarak Bilsar Tekstil e tasarımcılık görevi almıştır. Mesleği giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlıktır. Neşe Aksoy İdil Fırat Azra Akın Meltem Cumbul gibi isimlerle anılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son güzel Fransız manken Florence Eugene ile aşk yaşayan bu beraberliği kısa sürmüştür. Dizer doğum günü pastasını sevgilisiyle birlikte üfledi. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan la birlikte stilist olarak görev yapıyor. Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez den yaklaşık 4 ay önce boşandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

 Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, 19 Şubat 2016 tarihinde stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te evlendi.

Ödülleri :

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Film ve Diziler :

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2 (Muzaffer) (Sinema Filmi)

2005 - Gümüş (Mehmet Sadoglu) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Behlül Haznedar) (TV Dizisi)

2008 - Menekşe ile Halil (Halil Tuğlu)(TV Dizisi)

2010 - Ezel (Sekiz/Ramiz)(TV Dizisi)

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - 2012 - Kuzey Güney (Kuzey) (TV Dizisi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Muzaffer Tayyip Uslu)(TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Kurt Seyit)(TV Dizisi)

2016 - Siyah Beyaz (TV Dizisi)

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Yılmaz Erdoğan, 1967 doğumlu oyuncu, senarist. Erdoğan, “Olacak O Kadar”, “Umut Taksi” gibi ilgi gören dizilerin senaristliğinin yanısıra en çok izlenen Türk filmi olma özelliğine sahip olan “Vizontele”nin de senaristi ve yönetmeni, aynı zamanda da oyuncu kadrosunun bir üyesi. Önemli yapımların altında imzası olan Erdoğan, bugüne kadar birçok ödül aldı.

 Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1968’de Hakkari’de doğdu. Çocukluğu Ankara Aydınlıkevler'de geçti. Deniz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan isimli iki kardeşi vardır. İlkokulu ve ortaokuludan sonra liseyi Ankara Aydınlıkevler Lisesi'nde okudu. 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’ni kazandı ancak lisans öğrenimini yarıda bırakıp Ferhan Şensoy’un “Nöbetçi Tiyatro” kadrosuna katılmayı tercih etti. Burada hem oyuncu, hem de yazar olarak görev yaptı. 1988’de “Güldüşünürü Tiyatrosu”nu kurdu. Bu tiyatroda kendi yazdığı ve yönettiği “Kanuni Sultan Süleyman ve Rambo” adlı oyunu sergiledi.

Bu yıllarda kendini oyun yazmaya adayan Erdoğan, Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Gereği Düşünüldü” oyununu, “Olacak O Kadar” adlı televizyon serisinin senaryosunu, Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nun “Kadınlık Bizde Kalsın” ve “Haşlama Taşlama” oyunlarını yazdı. “Umut Taksi” dizisinin de senaryo yazarı oldu ve dizide bir rol de üstlendi. 1994 yılında ortağı Necati Akpınar ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi Oyuncuları’nı kurdu. "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?", "Otogargara", "Cebimde Kelimeler", “Bana Bir Şeyhler Oluyor”, “Haybeden Gerçeküstü Aşk” gibi büyük ilgi gören oyunları yazdı, bir kısmını da BKM’de sergiledi. Bu sırada başrollerini Demet Akbağ ile paylaştığı “Bir Demet Tiyatro” adlı dizinin senaristliğini üstlendi, aynı zamanda bu dizideki “Mükremin” karakterini canlandırdı. Senaristi olduğu “Gereği Düşünüldü” oyunu, en büyük oyuncu kadrosuna sahip olma özelliğini taşıyordu ve oyun 4 yıl boyunca sergilendi.

Erdoğan, sinemaya geçişini “Vizontele” filmiyle gerçekleştirdi. Filmin senaryosunu yazdı, yönetmenliğini üstlendi aynı zamanda filmde rol aldı. Vizyona girdiği 2000 yılında Vizontele, Türkiye’de en çok izlenen sinema filmi ünvanını kazandı. Bu filmin devamı olan “Vizontele Tuuba”da da aynı görevleri üstlenen Erdoğan, 2003 tarihli bu filmle de büyük bir başarıya imza attı. 2005 yılında vizyona giren “Organize İşler” filmini de yazıp yönetti ve filmde başrolü oynadı. Filmde Erdoğan’a Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Altan Erkekli gibi isimler eşlik etti.

İlk albümü 'Kayıp Kentin Yakışıklısı' adlı bir şiir kaseti Prestij Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Bu albüm Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı 17 şiirden oluşuyor. Aynı zamanda albümde şiirlere eşlik eden türkülerden birini de kendi seslendirmişti. Erdoğan’ın şiir kaseti dışında “Kayıp Kentin Yakışıklısı”, “Anladım” adlı şiir kitapları, “Hüzünbaz Sevişmeler” adlı bir öykü kitabı, “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” ve “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı eserleri de bulunuyor.

Kardeşleri Mustafa Erdoğan ve Deniz Erdoğan da Türkiye’nin ünlü simaları arasındadır. Ersin Korkut teyzesinin oğludur. Erdoğan’ın, Muhsin Kızılkaya tarafından yazılmış “Yılmaz” adlı yaşam öyküsü bulunuyor.

Yılmaz Erdoğan yönetmenliğini yaptığı ve kendi de oynadığı 2013 yılının başında yayına soktuğu "Kelebeğin Rüyası" filminde baş rolde Kıvanç Tatlıtuğ oynadı.

Yılmaz Erdoğan, 3 nisan 2013 tarihinde Ak Parti Hükümeti tarafından açıklanan ve barış sürecini yönetecek olan 63 kişilik Akil insanlar listesine Güneydoğu Anadolu Bölgesinden girmiştir.

Evlilikleri :

1. evliliği: 1993 senesinde Sanem Oktar ile evlendi. 1998 senesinde de boşandı. Bu evliliğinden Berfin adında bir kızı vardır.

2. evliliği: 9 Ağustos 2006 tarihinde Belçim Bilgin ile evlendi. Rodin Erdoğan adında bir çocukları vardır. Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti çocukları ile birlikte 2014 şubatında Amerika'ya taşındı ve Beverly Hills’e yerleşti.

Ödülleri :

1999 - Afife Tiyatro Ödülleri, Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü, “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” oyunu

2001 - Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu, Vizontele

2009 - Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Komedi Dizisi, Çok Güzel Hareketler Bunlar

2012 - 17.Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Bir Zamanlar Anadolu'da)

Oyuncu Olduğu Filmleri :

2014 - Son Umut (Hasan) (Sinema Filmi)

2014 - Pek Yakında (Yılmaz Erdoğan) (Sinema Filmi)

2014 - Bana Masal Anlatma (Rıza'nın babası) (Sinema Filmi)

2014 - 8 Saniye (Derviş) (Sinema Filmi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Behçet Necatigil) (Sinema Filmi)

2012 - Words With Gods (Sinema Filmi)

2012 - Gergedan Mevsimi (Sinema Filmi)

2011 - Bir Zamanlar Anadolu'da (Komiser Naci) (Sinema Filmi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Müdür) (Sinema Filmi)

2009 - Neşeli Hayat (Rıza) (Sinema Filmi)

2008 – 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

2008 - Kalpsiz Adam (TV Dizisi)

2008 - Mevlana Aşkı Dansı (Seslendirme) (Sinema Filmi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (Mükremin Çıtır) (TV Dizisi)

2005 - Organize İşler (Asım Noyan) (Sinema Filmi)

2003 - Vizontele Tuuba (Deli Emin ) (Sinema Filmi)

2000 - Vizontele (Emin) (Sinema Filmi)

1995 - Otogargara (Video)

1995 - Bir Demet Tiyatro (Mükremin Çıtır) (TV Dizisi)

1994 - İnce İnce Yasemince (Taci) (TV Dizisi)

1993 - Umut Taksi (TV Dizisi)

1993 - Haşlama Taşlama (TV Dizisi)

1991 - Siyabend-ü Xece (Xece'nin Abisi) (Sinema Filmi)

1986 - Olacak O Kadar (Yılmaz) (TV Dizisi)

Senaryo :

2016 - Dedemin Fişi (Sinema Filmi)

2015 - Ekşi Elmalar (Sinema Filmi)

2014 - Patron Mutlu Son İstiyor (Sinema Filmi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Sinema Filmi)

2012 - Bağbozumu (Sinema Filmi)

2009 - Neşeli Hayat (Sinema Filmi)

2005 - Organize İşler (Sinema Filmi)

2003 - Vizontele Tuuba (Sinema Filmi)

2000 - Vizontele (Sinema Filmi)

1995 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

1994 - İnce İnce Yasemince (TV Dizisi)

1993 - Umut Taksi (TV Dizisi)

1993 - Haşlama Taşlama (TV Dizisi)

1986 - Olacak O Kadar (TV Dizisi)

Yönettiği Filmler :

2015 - Ekşi Elmalar (Sinema Filmi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Sinema Filmi)

2009 - Neşeli Hayat (Sinema Filmi)

2008 - 2013 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

2006 - Hanım Hanımcık (Video)

2005 - Organize İşler (Sinema Filmi)

2003 - Vizontele Tuuba (Sinema Filmi)

2000 - Vizontele (Sinema Filmi)

1995 - Otogargara (Video)

1994 - Kadınlık Bizde Kalsın(Video)

Tiyatro :

Kanuni Sultan Süleyman Rambo Kadınlık Bizde Kalsın

1993 - Umut Taksi

1995 - Otogargara

1995 - Cebimde Kelimeler

2000 - Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

2003 - Bana Bir Şeyhler Oluyor

2004 - Haybeden Gerçeküstü Aşk

2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar

2013 - Hanımhanımcık

Kitapları :

Feriştah'ın Fentezileri (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları)

Cebimde Kelimeler (Oyun)

Otogargara (Oyun)

Hijyenik Aşklar (Kısa güldürü hikâyeleri)

Anladım (Şiir)

Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar (Diyaloglar - Sonradan Haybeden Gerçeküstü Aşk adıyla oyunlaştırılmıştır.)

Hüzünbaz Sevişmeler (Deneme)

Kadınlık Bizde Kalsın (Oyun)

Kayıp Kentin Yakışıklısı (Şiir)

Laz Bakkal ile Tombalak (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları)

Bana Bir Şeyhler Oluyor (Oyun)

Sahiler Düş Düşler Sahi (Şiir)

internet ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi