Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı | Suavi’nin vakti daralıyor, Cüneyd Zeynep’le barışma yollarını arıyor

2024’ün gözde dizilerinden Kızıl Goncalar’ın son bölümünde Zeynep’in zekasıyla kendisine kurulan kumpası ortaya çıkarması, Levent’in babası Suavi beyin ötenazi konusunda Meryem’den umduğunu bulamaması Kızıl Goncalar’ın önemli anlarından.

Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı | Suavi’nin vakti daralıyor, Cüneyd Zeynep’le barışma yollarını arıyor

Kızıl Goncalar’ın 10. Bölümünde Mira’nın annesini bulma çabaları Meryem’in mecburi bir şekilde yalan söylemesi üzerine şimdilik rafa kalktı.

Zeynep, kendisine kurulan kumpası Cüneyd’le beraber ortaya çıkarır ama bu sefer Sadi Hüdayi’nin kızı Feyza’yı sıkıntılı bir sürece sokar.

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Suavi’yle görüşmesinden mutlu ayrılan Zeynep halen Cüneyd’e kırgın olsa da Cüneyd, hakkına girdiği kızın gönlünü almak için çare aramaya başlar. Bu yolda kendi evliliğini yürütmekte zorlanan Levent’ten ona yol göstermesini isteyecektir. Ancak Levent ikilinin birlikteliğinden habersizmiş gibi davranmak zorundadır. Fransa meselesinde Mira ile Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını anlatmak isteyen Levent’e küs olan Meryem ise ötanazi sırrını ondan saklarken benzer bir duruma düştüğünü fark eder. Ancak Suavi ölüme gitmeden önce, ikisinin de doğruları söylemek için vakti daralmıştır.

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Kızıl Goncalar dizisinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Kızıl Goncalar her pazartesi Now Tv’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz