Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm izle! Nursema’nın hayal kırıklığı

Show Tv’de yayınlanan reyting birincisi Kızılcık Şerbeti’nde sansasyonların ardı arkası kesilmiyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin 5 Nisan günü yayınlanan 58. Bölümü şimdiden araştırılmaya başlandı.

Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm izle! Nursema’nın hayal kırıklığı

GÖRKEM FIRTINASI

Görkem’in kendinden emin tavırları Pembe’nin hoşuna gitmese de oğlunun hatırı için sesini çıkarmaz. Ancak Görkem’in planları daha büyük.

Fatih ile evlendikten sonra tamamen değişen Görkem’le Pembe arasında ‘Evin hanımı’ kavgası başlar. Her fırsatta Fatih’e Görkem’i kötüleyen Pembe istediği desteği bulamaz.

Gökhan’ın boşandığını Çimen’den gizlemesi, Kıvılcım’ın kızı Çimen’e sert tavırları…

ÖMER VE KIVILCIM AYNI EVDE

Ömer ve Kıvılcım cephesinde ise, her şey yolunda gibi gözükse de bir takım sorunlar var.

Nilay ise ısrarından vazgeçmez ve Giray sonunda DNA testi yaptırmaya karar verdi. Umut ve Nursema ise çatırdayan evliliklerini kurtarmaya çalışır. Fakat işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Umut’un hayalleri ve planlarında Nursema bir gölge midir? Nursema’ya büyük hayal kırıklığı yaşatan Umut bunu telafi edebilecek midir?

Alev ise, Pembe’yi itmediği konusunda masumiyetini kanıtlamaya çalışır. Bu konuya açıklık getirmek için uğraşırken beklemediği bir isim ona yardım eli uzatır.

Dizinin son sahnesinde Abdullah bey ve Alev’in buluşması ise herkeste şok etkisi yaratır.

KIZILCIK ŞERBETİ 58. BÖLÜM FULL İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz