Kızılcık Şerbeti’nde Alev’in yeni Abdullah’ından ilk resimler geldi

Show Tv’nin Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Alev’in aşkı rolünü oynayan Settar Tanrıöğen yerini kendisi gibi usta bir oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan’a bırakmıştı. İşte yeni Abdullah’ın ilk görüntüleri.

Kızılcık Şerbeti’nde Alev’in yeni Abdullah’ından ilk resimler geldi

Yayınlandığı gün televizyon dizilerinde ezberleri bozan dizi Kızılcık Şerbeti’nde başarılı bir performans sergileyen usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in rahatsızlığının devam etmesi üzerine yapımcılar yeni bir Abdullah arayışına girdi.

Hem fiziki hem de usta oyunculuğuyla turnayı gözünden vuran Show Tv ve yapımcı Ahmet Mümtaz Taylan’ı yeni Abdullah olarak izleyici karşısına çıkarmaya hazır.

’İN SAĞLIK DURUMU

Beyin kanaması geçirdikten sonra iki kez ameliyat olan usta oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilmişti.

Usta oyuncu bu nedenle de setlerden uzak kalmıştı. Aradan geçen sürede usta oyuncunun rahatsızlığının devam etmesi üzerine dizinin yapımcıları Abdullah’ı öldürmek yerine yeni bir Abdullah buldu.

YENİ ABDULLAH AHMET MÜMTAZ TAYLAN

Kızılcık Şerbeti’nde yeni Abdullah rolünü Ahmet Mümtaz Taylan üstlendi. 53. Bölümden itibaren dizide görünecek olan yeni Abdullah’ın dizi setinden ilk resimleri de medyaya düşmeye başladı.

AHMET MÜMTAZ TAYLAN KİMDİR?

Ahmet Mümtaz Taylan 12 Eylül 1965 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.

Ankara Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 1989 yılında mezun olan ünlü oyuncu Hayat Şarkısı, Leyla ile Mecnun, Bir Zamanlar Anadolu'da, gibi yapımlarla adından söz ettirdi.

Taylan, bir süredir NTV'de yayınlanan "Empati" programının sunculuğunu üstleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Doğa hamile olduğunu itiraf ederek annesinden bir süre bu durumu sır olarak saklamasını ister. Doğa hamile olduğunu itiraf ederek annesinden bir süre bu durumu sır olarak saklamasını ister. Kıvılcım kızını kırmamak adına mecburen kabul eder. Abdullah’ın kovid karantinası devam etmektedir. Umut’un başına gelenlerden sonra girdiği depresyon durumu devam etmekte, Nursema’nın bu konudaki rahatsızlığı da günden güne artmaktadır. Nilay’ın, Mustafa ile arayı düzelterek eve dönmesi Pembe’yi çok mutlu etmiştir. Bu konuda adadığı adağı yerine getirmek üzere harekete geçtiğinde ise davetsiz bir misafiri eve almak durumunda kalacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ 53. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Pembe, Alev ile yüzleşmek için onun karşısına çıkmaktan kendini alı koyamaz. Hastalığı atlatarak odasından çıkan Abdullah tüm hakimiyeti tekrar ele almaya kararlıdır.

Gerçekten hamile olan kişinin Alev olduğunu öğrenmek herkesi şoke etmiştir. Ünal ailesi konuyu kendi aralarında tartışarak Abdullah iyileşene kadar konuyu ona aksettirmemeye karar verirler. Bu kötü sürprizin etkisinden kurtulamayan Pembe, Alev ile yüzleşmek için onun karşısına çıkmaktan kendini alı koyamaz.

Alev’in hamilelik haberi Kıvılcım ve Sönmez tarafından da hoş karşılanmaz. Ancak Alev tüm olumsuzluklara karşın yine de bu bebeği doğurmaya kararlıdır. Nişan gecesi yaşananlardan çok etkilenen Görkem’in ailesi, Fatih ve Görkem birlikteliğini kesinlikle bitirme kararı alırlar. Umut’un depresyon durumu devam etmekte, Nursema’nın bu konudaki rahatsızlığı da iyiden iyiye artmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz