Kocan Kadar Konuş 2 - Diriliş bir haftada Londra film festivaline damgasını vurdu!

İzlenme rekorları kıran Ezgi Mola Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Londra'da düenlenen film festivalinde 7 daldan aday oldu

Kocan Kadar Konuş 2 - Diriliş bir haftada Londra film festivaline damgasını vurdu!

İzlenme rekorları kıran Ezgi Mola Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Londra'da düenlenen film festivalinde 7 daldan aday oldu

Kocan Kadar Konuş: Diriliş

Yapım, bu yıl 18 Şubat’ta 8’incisi düzenlenecek olan International Filmmaker Festival of World Cinema: London’da “En İyi Komedi ve “En İyi Yabancı Film” başta olmaz üzere 7 dalda yarışacak.

Film ekibi önceki gün ise Londra’da yapılan özel gösterime katıldı. Wood Green Cineworld’da yapılan gösterime seyirci yoğun ilgi gösterdi. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım, “Londra’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yurtdışında da bu coşkuyu görmek çok güzel, bizleri mutlu ettiniz” diyerek seyircilere teşekkür etti.

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği gecenin geliri, BKM tarafından şiddete uğrayan kadınlara destek hizmetleri veren IMECE Kadın Merkezi’ne bağışlandı.

Özet & detaylar

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. Kocan Kadar Konuş'un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu,  Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanıyor. Hümeyra, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Salınmış ve Enis Arıkan filmin diğer oyuncuları.

Kaynak: Diyarbakır Söz