Kocası için 'Survivor'da Harem Kurdu' Denmişti! Harekete Geçti...

Survivor All Star'da gerginlik dorukta! Acun Ilıcalı'nın çarpıcı açıklamalarıyla birlikte, Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden'in bomba gibi bir paylaşımı gündemi sarsıyor. Heyecan dolu bir bölüm fragmanı ve gizemli operasyonlarla dolu bir hikaye, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Kocası için 'Survivor'da Harem Kurdu' Denmişti! Harekete Geçti...

Survivor All Star, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı çarpıcı açıklamalar sonrasında Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden, dikkat çeken bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Survivor Heyecanı

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın "Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış." şeklindeki sözleri izleyicileri şaşırttı.

Acun Ilıcalı'nın Açıklamaları

Fragmanın yayınlanmasının ardından herkes Dominik'e ulaşan kişinin kim olduğunu merak ederken Kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden'in dikkat çeken bir paylaşımı geldi.

Bomba Paylaşım

Ilıcalı'nın "Artık işi operasyona bağlamış" sözlerine atıfta bulunan bir paylaşım yapan Beria Gözden Özden "Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir." ifadelerini kullandı.

Merak Uyandıran Açıklama

Özden daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Azer Bülbül ne demiş 'Her an her şey olabilir' fragman sonu olay." dedi. Dominik'le bağlantı kurarak yarışmacı yakınına ulaşan kişinin kim olduğu ise bugün yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

Özden'in Endişesi

Survivor'da kadın yarışmacıların Yunus Emre'ye yakın teması sonrası sosyal medyada 'Survivor'da harem kurdu' yorumları yapılmıştı. Yunus Emre'nin karısı Özden, yarışmadaki bu durumdan rahatsız olduğunu daha önce dile getirmişti.

Survivor All Star, izleyicilere her bölümünde yeni sürprizler sunmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve yarışmacıların yaşadığı heyecan, herkesi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bomba gibi düşen paylaşım, izleyicileri meraklandırmaya devam ediyor. Heyecanla yeni bölümü bekliyoruz!

Kaynak: AJANSLAR