Kolpaçino 3. Devre filmi vizyonda rekorları alt üst etmeye hazırlanıyor, Şafak Sezer’in filmi gişede neler yaptı?

Şafak Sezer'in önderliğinde Kolpaçine 3. Devre filmi vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen, gişede rekorları kırmaya başladı. Seyircilerin oldukça fazla ilgi göstermesi, ve Erkan Petekkaya'nın da bu filmede rol almasıyla, 3 günde 484.404 kişi filmi izlerken 5.942.402,00 tl de hasılat elde edildi.

Kolpaçino 3. Devre filmi vizyonda rekorları alt üst etmeye hazırlanıyor, Şafak Sezer’in filmi gişede neler yaptı?

Şafak Sezer'in önderliğinde Kolpaçine 3. Devre filmi vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen, gişede rekorları kırmaya başladı. Seyircilerin oldukça fazla ilgi göstermesi, ve Erkan Petekkaya'nın da bu filmede rol almasıyla, 3 günde 484.404 kişi filmi izlerken 5.942.402,00 tl de hasılat elde edildi.

Yönetmenliğini ve senaryosunu filmin yıldızı Sezer’in üstlendiği yapımda ayrıca; Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ve Ali Çatalbaş gibi oyuncular yer alıyor.

Aynı hafta vizyona giren filmlerden Annemin Yarası ise 3 günde 101.586 seyirci ve 1.280.107,31 TL hasılat yaptı. Yeni vizyona giren filmlerin ilk 3 gün sonuçları ise şöyle: Osman Pazarlama ‘’706.065 seyirci’’, Uyumsuz Serisi ‘’76.520 seyirci’’ ve Kaçma Birader ‘’ 100.109 seyirci’’ ye ulaştı.

Kolpaçino 3. Devre Konsu Ne?

Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer'in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü'nün yer aldığı film Kolpaçino Bomba'nın devamında, 5-6 sene sonrasında geçecek. Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.

Sosyal medyada ortaya çıkan ilk görüntüleriyle olay yaratan ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filmi, senarist-yönetmen ve başrol oyuncusu Şafak Sezer’in yanı sıra Erkan Petekkaya’nın da aralarında bulunduğu kadrosuna yeni kattığı yıldız oyuncularla 11 Mart’ta geri dönüyor. Çok büyük bir hayran kitlesi olan, sosyal medyada adına binlerce capsler yapılan sinemaseverlerin merakla beklediği Kolpaçino serisinin 3. filmi Kolpaçino-3. Devre izleyenlerin komedi hasretine son verecek.

Vizyon için geri sayan ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filminin merakla beklenen fragmanı da sosyal medyada paylaşıldı. Filmin sosyal medya hesaplarının yanı sıra youtube’ta da izlenebilecek olan fragman yetenekli oyuncu performanslarıyla da komedi fenomeni ünvanını layığıyla taşımaya devam edecek.

‘Kolpaçino- 3.Devre’ de Özgür karakteri (Şafak Sezer), bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu ile yaşanan karışıklık sonucu Başkan’a ait olan çok değerli bir koleksiyona yanlışlıkla sahip olur. Daha sonra Özgür, ‘Başkan’ın yakın takibinde geçirdiği maceralarla heyecan dolu günler geçiriyor.

Yapımcılığını Film İstanbul’un, yönetmenliğini ve senaryosunu filmin yıldızı Şafak Sezer’in üstlendiği yapım, güçlenen kadrosuyla bu yılın en komik filmi olmaya aday. Filmde başrol oyuncusu Şafak Sezer’in yanı sıra ‘mafya babası’ rolüyle Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik adlı oyuncular yine sinema izleyicisinin gönlünde taht kuracak.

Erkan Petekkaya kimdir?

Beyaz Gelincik, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Hanımeli Sokağı gibi Türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan Türk dizi oyuncusu. oyuncu olan Petekkaya, 1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır.

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde, Diyarbakır’da dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğunun büyük bir kısmını İstanbul’da geçiren Petekkaya, Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha so Fenerbahçe Lisesi’nde ilk ve orta dereceli öğrenimi tamamlamasının ardından 1989 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

1993 yılında Devlet Tiyatroları’nda kadrolu sanatçı olarak çalışmaya başlayan Petekkaya, 1994 yılında, kamera şakası programları ile tv dünyasına adım attı. 1998 yılında Güzel Günler ve Aynalı Tahir, 2001 yılında ise Aşkına Eşkiya dizilerinde rol alan oyuncu, 2003 yılında rol aldığı Serseri dizisiyle beraber artık ekranların tanınmış yüzleri arasına girmişti.

2005 yılında ilk büyük rolünü Beyaz Gelincik dizisiyle elde eden Petekkaya, aynı yıl rol aldığı Köpek adlı dizide canlandırdığı Yılmaz karakteri ile Beyaz İnci Televizyon Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Erkan Petekkaya, 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı, Serdar Akar yönetmenliğinde çekilen, ve Yavuz Bingöl ile Beren Saat’in başrolünde rol aldığı “Gecenin Kanatları” adlı filmde rol alarak ilk beyazperde deneyimini yaşadı. Aynı yıl televizyon kariyeri açısından da verimli bir dönem geçiren Petekkaya, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği ve Sonbahar dizilerinde rol aldı.

Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisinde Ali Kaptan karakterini canlandırdı. 2010 – 2013 tarihleri arasında yayınlanan ve İsmini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından alan dizinin senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdı. Oyuncuları ise Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Mine Tugay, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerdir.

Erkan Petekkaya’nın İstanbul'da işlettiği "MestET" adında bir kasap dükkanı vardır.

2012 - 2014 yılları arasında yönetmenliğini Aydın Bulut ‘un yaptığı “Dila Hanım” adlı dizide başrolde olmak üzere Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Hülya Darcan, Necip Memili, Yonca Cevher ile birlikte oynadı.

2014 yılında “Paramparça” adlı dizide başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaştı.

Erkan Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi. Cem Cano (d.2004) adında bir oğlu vardır.

Ödülleri

2011 - 38.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri - Drama dalında En iyi erkek oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman ki 1. Sezon)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2001 - Deli Dumrul : Güngör Dilmen - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1997 - Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı : Aziz Nesin - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1996 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1994 - Korku (oyun) : Orhan Asena - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Sokak Kedisi Marilu : Yeşim Dorman - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Mitos Güzeli : Coşkun Irmak - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

2014 - Paramparça (Cihan) (TV Dizisi)

2012 - 2014 - Dila Hanım (Rıza Bey) (TV Dizisi)

2010 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ali Akarsu) (TV Dizisi)

2010 - Hanımeli Sokağı (Gavurdağlı Deli Osman) (TV Dizisi)

2009 - Hanımın Çiftliği (Milletvekili) (TV Dizisi)

2009 - Gecenin Kanatları (Cemal) (Sinema Filmi)

2009 - Bahar Dalları (Balıkçı) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Son Bahar (Galip Türker) (TV Dizisi)

2007 - Sessiz Fırtına (Yiğit Sancaktar) (TV Dizisi)

2005 - Köpek (Yılmaz) (TV Dizisi)

2005 - Beyaz Gelincik (Ömer Aslanbaş) (TV Dizisi)

2003 - Taştan Kalp (İsmail)(TV Filmi)

2003 - Serseri (Bülent) (TV Dizisi)

2003 - Japonyalı Gelin (Ömer)(TV Filmi)

2003 - Bedel (TV Dizisi)

2001 - Aşkına Eşkıya (Sadocan) (TV Dizisi)

1999 - Aynalı Tahir (Kadir Arslan )

1998 - Güzel Günler (Talat) (TV Dizisi)

Şafak Sezer kimdir?

Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 de Ankara Sincan’da doğmuştur. Eskiden, Ankara Çinçin Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşıyordu. Annesi ev hanımı, babası Polat Sezer karayolları emeklisidir. İlkokuldayken koroda şarkı söylermiş. Ortaokulu; lacivert ceket, gri pantolonu yok diye bırakıp eczanede çalışmaya başlamış. Aslen Erzincan'lıdır.

Şafak Sezer’in Rahmetli babası Polat Sezer, Arif Sağ'ın siyasi danışmanıydı. Yani babasını sanat camiasında da tanırlardı. 18 yaşına geldiğinde işportacılık yapıyordu. Bir gün babası "Hazırlan seni Mehmet Karagöl'ün yanına götüreceğim" dedi. Mehmet Karagöl Ankara Halk Tiyatrosu'nun kurucularındandır. ona orada taklit yaptırdılar. Ve onu, "Eşeğin Gölgesi "adlı oyuna aldılar. Rolü eşekti. Yani Şafak Sezer tiyatroya eşek olarak başlamıştı.

İlk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunda eşek rolü ile sahneye çıktı. Daha sonra yine Ankara Halk Tiyatrosu'nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam'ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı.

Askerliğini İstanbul’da yaparken de türlü türlü hokkabazlıklar yaparmış.

Dario Fo'nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra İlk filmi olan ve 9 Eylül Üniversitesi'nin Sinema-TV bölümünün çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’... ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı.

Askerliğinin bitmesine 60 gün kala birliğinden izin alıp, Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin çıkar mısın” adlı eğlence yarışmasına katılarak birinci olan Şafak Sezer; bundan sonra meşhur oldu.

Şafak Sezer, şimdiye kadar çevirdiği filmler ve diziler arasında en büyük ilgiyi "Kutsal Damacana" isimli filmle görmüş ve "2010 yılında "Kutsal Damacana 2" ile karşımıza çıkmıştır.

Bugüne kadar oyuncu olarak 20 TV dizisi, 18 sinema filmine imza atan Şafak Sezer, ‘Kolpaçino Bomba’ filmi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu. “Yönetmenlik ego tatmini” diyen Sezer, “Esas filmimi daha çekmedim. Öyle bir film yapacağım ki, tüm ödülleri toplayacağım” dedi hayatı boyunca hiç kitap okumadığını belirten Safak Sezer.

2008’de kurduğu “Su Film AŞ” adlı şirketin sahibidir.

Esra Hanım ile evli olup iki kız çocuk babasıdır.

Şafak Sezer, Süleyman abisi ile beraber bir köfteci dükkanı açacağını belirtiyor.

Fimleri

Bir Düğün Masalı (1993)

Dostlar Pasajı (1997)

Baskül Ailesi (1997)

Sıdıka (1997)

Vizontele (2000)

Oyunbozan (2000)

Zalim (2002)

Rus Gelin (2002)

Ekmek Teknesi (2002)

Hababam Sınıfı: Merhaba (2003)

G.O.R.A (2004)

Hababam Sınıfı Askerde (2004)

Simbiyotik (2004)

Altın Kafes (2004)

Hababam Sınıfı 3,5 (2005)

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde (2005)

Bendeniz Aysel (2005)

Ah Polis Olsam (2006)

Bir Demet Tiyatro (2006)

Maskeli Beşler: Irak (2006)

Düş Yakamdan (2007)

Kutsal Damacana (2007)

Fesupanallah (2007)

Maskeli Beşler: Kıbrıs (2008)

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (2008)

Kadri’nin Götürdüğü Yere Git (2008)

Aynadaki Düşman (2009)

Kolpaçino (2009)

Kutsal Damacana 2: İt Men (2009)

Türk Malı (2010) Erman Kuzu

Memlekette Demokrasi Var (2010)

Kolpaçino Bomba (2011)

Metin Akpınar Kimdir?

Metin Akpınar, 02 Kasım 1942 tarihinde İstanbul’un Aksaray semtinde Nadide ve Mustafa çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Pertevniyal Lisesi'nde eğitim gördü. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu..

1957’de İstanbul Yeşil Sahne’de tiyatroya başladı, 1962'de Türk Talebe Birliği'nde amatör olarak tiyatroya devam etti. İki yıl sonra ilk kez profesyonel bir oyunda yer aldı ve bu tarihten sonra önemli tiyatro yapımlarında rol aldı. 1964 yılında Ulvi Uraz tiyatrosunda ilk profesyonel oyunu olan "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" ile sahneye adım attı. 1967 yılında ülkemizin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Haldun Taner, Zeki Alasya ve Ahmet Gülhan ile birlikte Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Kurulduğu andan 1992 yılında kapanana kadar tiyatronun idari müdürlüğünü üstlendi. Devekuşu Kabare döneminde Zeki Alasya ve kabare ekibi ile birlikte sergiledikleri Yasaklar, Reklamlar, Beyoğlu Beyoğlu, Deliler gibi birçok oyun hala severek izleniyor.

İlk sinema filmi Kemal Sunal için de bir ilk olan 1972'de Ertem Eğilmez'in çektiği başrollerinde Tarık Akan ve Filiz Akın'ın oynadıkları Tatlı Dillim olmuştur. Bu filmin ardından Zeki-Metin ikilisi olarak birçok filmde birlikte oynadılar. Zeki Alasya ile birlikte oynadığı toplumsal içerikli komedi filmleriyle tanınan aktör, “ Nereye Bakıyor Bu Adamlar ”, “ Davetsiz Misafir ”, “ Patron Duymasın ”, “ Köyden İndim Şehire ”, “Petrol Kralları ” gibi filmlerde rol aldı.

Ertem Eğilmez imzasını taşıyan birçok filmde Zeki Alasya, Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta isimlerle aynı sahneleri paylaştı. Bu filmlerden sonra Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar dörtlüsü başrolde “Köyden İndim Şehire” ve “Salak Milyoner” filmlerini çektiler. Bu iki film halen televizyonda yayınlandığında beğenilerek izlenmektedir. Zeki-Metin efsanesinin ortaya çıktığı ilk film ise 1974 yılında gösterime giren Mirasyediler filmidir. Zeki Metin filmlerinin en akılda kalan filmleri sosyal sorunlara da değinen “Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Patron Duymasın, Petrol Kralları” filmleridir.

Metin Akpınar, Kemal Sunal ile birlikte oynadığı ve yönetmenliğini Sinan Çetin’in yaptığı “ Propaganda ” filmiyle adından söz ettirdi. Zeki Alasya ile birlikte yarattıkları şaşkın kahraman ikilisini geride bıraktığını açıklayan aktör, bundan sonraki kariyerine kendi başına devam etme kararı aldı.

Metin Akpınar, Müşfik Kenter, Yıldız Kenter, Eşref Kolçak ve Zeki Alasya gibi emektar oyuncuların yer aldığı “ Güle Güle ” filminde ve yönetmenliğini Tunç Başaran’ın üstlendiği “ Abuzer Kadayıf” adlı bir filmde de rol aldı.

 “Papatyam” adlı dizisinde oynamıştır.

Eşi: Göksel Özdoğdu ile 17 Şubat 1961'de evlendiler (Ayrıldılar)

Oynadığı Tiyatro Oyunları

- Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım - Ulvi Uraz Tiyatrosu

- Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Vatan Kurtaran Şaban - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Astronot Niyazi - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Ha Bu Diyar - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Haneler - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Keşanlı Ali Destanı - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Aşk Olsun - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Deliler - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Geceler - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Yasaklar - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Beyoğlu Beyoğlu - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Reklamlar - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

- Dün Bugün - Devekuşu Kabare Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

Senaryo

1975 - Nereden Çıktı Bu Velet (Sinema Filmi)

Oyuncu

2012 - Aşkın Halleri (Sabri) (TV Dizisi)

2009 - 2011 - Papatyam (Necati ) (TV Dizisi)

2008 - Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi)

2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika (Resul) (Sinema Filmi)

2006 - Eve Giden Yol 1914 (Reşat Ağa) (Sinema Filmi)

2006 - Amerikalılar Karadeniz'de 2 (Muhtar Salih) (Sinema Filmi)

2005 - Çat Kapı (TV Dizisi)

2005 - Döngel Karhanesi (Bertan) (Sinema Filmi)

2004 - Eğreti Gelin (Tavid) (Sinema Filmi)

2002 - Rus Gelin (Damat Adayı Rıza) (Sinema Filmi)

2000 - Baykuşların Saltanatı (Doğuhan) (TV Dizisi)

2000 - Abuzer Kadayıf (Abuzer Kadayıf/Ersin Balkan) (Sinema Filmi)

1999 - Propaganda (Rahim) (Sinema Filmi)

1999 - Güle Güle (Galip) (Sinema Filmi)

1998 - Yerim Seni (Şahin) (TV Dizisi)

1993 - Hastane (Hastabakıcı Hakkı Baharbahçe) (TV Dizisi)

1992 - Zeki Metince (TV Dizisi)

1992 - Biz Bize Benzeriz (Metin) (TV Dizisi)

1988 - Güler Misin Ağlar Mısın (Metin) (TV Dizisi)

1986 - Namus Düşmanı (Ali) (Sinema Filmi)

1985 - Yanlış Numara (Erol) (Sinema Filmi)

1985 - Patron Duymasın (Erol) (Sinema Filmi)

1983 - Dönme Dolap (Lütfü) (Sinema Filmi)

1983 - Davetsiz Misafir (Halim/Rüstem/Karadenizli) (Sinema Filmi)

1982 - Görgüsüzler (Vakkas) (Sinema Filmi)

1982 - Baş Belası (Metin) (Sinema Filmi)

1981 - Şaka Yapma (Metin) (Sinema Filmi)

1979 - Vay Başımıza Gelenler (Halis) (Sinema Filmi)

1979 - Köşe Kapmaca (Halis) (Sinema Filmi)

1978 - Petrol Kralları (Metin) (Sinema Filmi)

1978 - Cafer'in Çilesi (Refik) (Sinema Filmi)

1977 - Sivri Akıllılar (Metin) (Sinema Filmi)

1977 - Aslan Bacanak (Sinema Filmi)

1976 - Nereye Bakıyor Bu Adamlar (Sinema Filmi)

1976 - Her Gönülde Bir Aslan Yatar (Danyal) (Sinema Filmi)

1975 - Nereden Çıktı Bu Velet (Sinema Filmi)

1975 - Güler Misin Ağlar Mısın (Metin) (Sinema Filmi)

1975 - Beş Milyoncuk Borç Verir Misin (Metin) (Sinema Filmi)

1974 - Salak Milyoner (Hayret) (Sinema Filmi)

1974 - Mirasyediler (Metin) (Sinema Filmi)

1974 - Mavi Boncuk (Süleyman) (Sinema Filmi)

1974 - Köyden İndim Şehire (Hayret) (Sinema Filmi)

1974 - Hasret (Alev'in Menajeri) (Sinema Filmi)

1973 - Yalancı Yarim (Mahmut) (Sinema Filmi)

1973 - Yalancı Yarim (Faik Coşkun Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1973 - Oh Olsun (Doktor Metin) (Sinema Filmi)

1973 - Canım Kardeşim (Kancı Mehmet) (Sinema Filmi)

1972 - Tatlı Dillim (Metin) (Sinema Filmi)

1972 - Feryat (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler