Görüş Bildir

Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı– Polat ve Gölge karşı karşıya

15 Ocak 2016 tarihinde 13. senesini kutlayan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 28 Ocak Perşembe akşamı 281. yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Polat’ın Ajan Zeynep tarafından oyuna getirildiği, Polat ve Gölge’nin karşı karşıya kaldığı Kurtlar Vadisi Pusu 281, bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Polat, Gölge’den intikam alacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı– Polat ve Gölge karşı karşıya

Kanal D’nin fenomen efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu aksiyon ve heyecan dolu 281. bölümüyle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 281. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı ve izlemek isteyen sizler için derledik.

KURTLAR VADİSİ PUSU 281. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı izlediğinizde göreceğiniz üzere; Polat, ajan Zeynep tarafından pusuya düşürülerek Gölge’nin eline teslim edildi. Gölge ve Polat yeni sezonda ilk kez karşı karşıya geldi. Polat, Gölge’yi alt etmeyi başardı. Gölge’nin öldürdüğü Akif ve diğer tüm KGT ekibinin mezarına götüren Polat Alemdar intikamını alabilecek mi merak ediliyor. Fragmandaki bir ayrıntı ise seyirciyi adeta şoke etti. Elleri çözülen Gölge Polat Alemdar’a “Babil’i kurmak için her şeyi yaptım ve sen de öleceksin” diyerek onun yüzüne doğru yürüyor. Polat Alemdar’ın Gölge’yi öldürüp öldüremeyeceği Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının kafasında soru işareti olarak kaldı. Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 281. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi