Kurtlar Vadisi Pusu son 268. Bölüm(Gölge'ye bir adım)

Kurtlar Vadisi Pusu 268. Bölüm (son bölüm) 22 Ekim.... Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü dün akşam yine izleyicisini koltuğa yapıştırdı. “Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm” diye Google’da arama yapanlar ise oldukça çoğunlukta. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve hayranların bir an olsun bile ekran başından ayrılmadığı Kurtlar Vadisi Pusu son 268. Bölüm izle…

Kurtlar Vadisi Pusu son 268. Bölüm(Gölge'ye bir adım)

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Pana Film yapımıyla yıllardan beri evlerimize konuk olan Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam (22 Ekim) 268. Bölümüyle yayına girdi. Kurtlar Vadisi Pusu 268. Bölüm’de Fehmi Yusuf’la ilgili düşüncelerini Mete Aymar’a anlatıyor. Mete’den Yusuf’u gözetlemesini istedi. Yusuf ve Mete Aymar Fehmi’nin huzurunda tanıştı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm 268. Bölümde silahlar havada uçuştu her zamanki gibi.

KURTLAR VADİSİ 267. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? (İZLE)

Kurtlar Vadisi Pusu 268. Bölüm’de; Mete, her yerde karşısına çıkan Yusuf Kuzuzade’yi ortadan kaldıracağını söylüyor. Gölge ise yeni planlar, yeni oyunlar peşindeydi. Polat Cahit ve Erhan da her tarafta ekibi yok eden, ülke üzerinde planlar yapan Gölge’yi bulmak için ellerinden geleni yapıyordu. Bu arada Ajan Zeynep de (Asya) Gölge ile işbirliği içerisinde çalışarak yeni operasyonlar düzenliyordu. KVP 268. Bölüm sonunda Polat, Cahit ve Erhan Gölge’nin izine ulaşınca operasyona çıktılar yine. Tabii ki Polat Alemdar önüne geleni devirdi yine. Gölge’yi yakalamasına sadece bir adım kaldı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izlemek için linkten faydalanabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz