Kurtlar'ın Gaye'si Cansu Kanlıkaya'nın annesinin cenaze töreninde gözlerden kaçmayan Polat Alemdar gelişmesi ne idi?

Kurtlar Vadisi Pusu ile hayatımıza giren Gaye rolü ile dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Cansu Kanlıkaya, kaybettiği annesi Emine Kanlıkaya'yı bugün toprağa verdi. Cansu Kanlıkaya'nın yaşadığı acı gözlerinden okunurken, Emine Kanlıkaya'nın cenaze töreninde gözlerden bir ayrıntı kaçmadı.

Kurtlar'ın Gaye'si Cansu Kanlıkaya'nın annesinin cenaze töreninde gözlerden kaçmayan Polat Alemdar gelişmesi ne idi?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bir dönem rol alan vePolat Alemdar’ın özel doktorunu canlandıran Cansu Kanlıkaya’nın annesi Emine Kanlıkaya hayatını kaybetti. Bir süredir beyin tümörü nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenilen anne Emine Kanlıkaya’nın cenazesinin Bekilli ilçesinde toprağa verildiği kaydedildi. 

CANSU KANLIKAYA MEZARA KADAR YÜRÜDÜ

Emine Kanlıkaya’nın cenaze namazı, bugün öğleleyin Bekilli İlçesi’nin Üçkuyu Mahallesi’nde kılındı. Cenaze töreninde oldukça üzgün görülen Cansu Kanlıkaya, annesinin tabutunun ardından mahalle mezarlığına kadar yürüdü. Necati Şaşmaz (Polat Almedar)'ın cenazeye katılmadığı öğrenildi.

CANSU KANLIKAYA KİMDİR?

Cansu Kanlıkaya 13 Mayıs 1987 Tarihinde Denizli’de doğdu. Kurtlar Vadisi dizisinde Doktor Gaye rolünde oynadı. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğini kazandı ve İstanbul’a yerleşti Öğrencilik yıllarında oyunculuğa gönül verdi…İlk kamera deneyimine Beyaz Show’un skeçlerinde yer alarak başladı.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz haftanın finalinde Gölge’yi kurşunlarına hedef yapan Polat Alemdar, Gölge’nin ilişkilerinin peşine düşüyor ve kimler adına çalıştığını deşifre etmeye başlıyor. Gölge’nin yaşayıp yaşamadığı ise bu hafta cevabını buluyor. Polat’ın her defasında planlarını bozmasına çok sinirlenen Karun, topyekün saldırıya geçmek üzere Algis, John Smith, Ariel ve Tilki ile işbirliği yapıyor. Düşmanları Polat Alemdar’ın Şedid’le ortak hareket ettiğini göstermek ve uluslararası savaş mahkemesinde yargılanmasını sağlamak için algı operasyonu yapmayı planlarken, bu yolla Polat’tan kurtulacaklarını hesap ediyorlar.

Karun’un talimatıyla bütün dünyayı şoka uğratacak bir eylem peşinde olan John Smith ve Ariel, İsviçre’de organize ettikleri canlı bomba eyleminde karşılarında yine Polat Alemdar’ı buluyor… Ancak Polat’ı büyük bir sürpriz bekliyor.

TİLKİ, SAFİYE VE ELİF’İN PEŞİNDE

Polat Alemdar’dan kardeşinin intikamını almak isteyen Tilki Andrei ise Doğıstanlı’yı kullanmaya karar veriyor. Dağıstanlı’yı Polat’a yem olarak gönderen Tilki bu sayede Safiye ve Elif’in yerini öğreniyor.

YUSUF BABASIYLA YÜZLEŞİYOR

Babasıyla yüzleşen Yusuf, annesinin kim olduğuyla ilgili kafasındaki soru işaretleri iyice artıyor… Fehmi Kuzuzade ise Yusuf’un kafasını Polat Alemdar’ın karıştırdığını düşünüyor.

Necati Şaşmaz kimdir?

Kurtlar Vadisi ile ünlenen Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Abdulkadir Şaşmaz‘ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971‘de Elazığ‘da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada‘da tamamladı. Amerika‘da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerikada yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika’ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika’ya dönmekden vazgeçti.

Hayatına Türkiye’de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara‘da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden İstanbulda Osman Sınav‘la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav’ın “Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum” sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, “Beni sadece Ankara’da ismimle çağırıyorlar, İstanbul’da herkez Polat diyor” sözleri ile dile getirdi.

Amerikada kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Amcası, eski MHP milletvekili Tahir Şaşmaz olan Necati’nin Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır. 

Cansu Kanlıkaya kimdir?

Cansu Kanlıkaya 13 Mayıs 1987 Tarihinde Denizli’de doğdu. Şu an Kurtlar Vadisi dizisinde Doktor Gaye rolünde oynuyor..

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğini kazandı ve İstanbul’a yerleşti Öğrencilik yıllarında oyunculuğa gönül verdi…

ilk kamera deneyimine Beyaz Show’un skeçlerinde yer alarak başladı.

Halen oyunculuk üzerine eğitim almaktadır.

Diziler : 2010 KURTLAR VADİSİ PUSU DOKTOR GAYE

Ucunda Bir Milyon Var Program Hostesi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler