Lindsay Lohan Müslümanlığa doğru!

Günümüzde İslamiyet’e, Müslümanlığa yönelmeler oldukça artmakta. Hele ki yabancı ünlüler bu konuda hızla ilerliyor. Dünyanın sonu yaklaşıyor mu bilemeyiz ama birçok ünlü gibi ABD'li ünlü yıldız Lindsay Lohan’ın da Müslümanlığa yöneldiği iddiası görmüş olduğunuz fotoğrafla da güçlenmiş durumda.

Lindsay Lohan Müslümanlığa doğru!

Güzeller güzeli Lindsay Lohan’ın daha önce farklı dini inançlara yöneldiği öğrenilmişti. Hristiyan Katolik bir ailenin kızı olarak dünyaya gözlerini açan Lindsay Lohan’ın elinde Kur’an-ı Kerim ile bir fotoğrafının sosyal medyada yayılması, onun Müslümanlığa yöneldiği iddiasını güçlendiriyor.

Geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu bir trafik suçu nedeniyle 125 saat kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırılan Lindsay Lohan, cezası kapsamında çalıştığı ABD New York'taki okula giderken elinde Kur'an'ın İngilizce çevirisiyle objektiflere böyle takıldı.

Söz konusu fotoğrafın ortaya çıkmasının akabinde daha önce de Kabala ve Budizm öğretilerine ilgi duyan Lohan'ın Müslüman olduğu öne sürüldü.

Sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandıran fotoğrafın sonrasında ise Lindsay Lohan’dan hala bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler