Mali By Andon Bodrum'da faaliyete başladı!

Bodrum'da Mehmet Ali Erbil’in adıyla yeni bir eğlence mekanı açıldı. Açılışa katılan Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi Mustafa Erbil, Ramazan ayında Çarkıfelek programının yayınlanmaya başlanacağını, bu nedenle kardeşinin Bodrum’da olamadığını söyledi.

Mali By Andon Bodrum'da faaliyete başladı!

Bodrum’da eğlence mekanı açan ünlüler kervanına Mehmet Ali Erbil de katıldı. Gümbet barlar sokağında “Mali By Andon” isimli bir mekan açan ünlü şovmen Bodrum’un renkli eğlence hayatında yerini aldı.

İHA’nın haberine göre; Geçtiğimiz gece Bodrum’un seçkin isimleri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen açılış kokteylli ile yeni sezona kapılarını açan mekan büyük beğeni topladı. Mehmet Ali Erbil’in Çarkıfelek isimli programın çekimlerinden dolayı katılamadığı açılışın ev sahipliğini abisi Mustafa Erbil yaptı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erbil şu ifadelere yer verdi “Taksim’de eğlence mekanı olan ve dostumuz olan Erhan İpek ile birlikte açtık mekanımızı. Daha önce Bodrum merkezde de Mali bar isimli bir işletmemiz vardı. Ve çok ilgi görüyordu. Bu yılda Erhan Beyle böyle bir şey düşündük ve isim hakkımızıda verdik. Kardeşim çok gelmek istedi ama Çarkıfeleğin çekim provalarına katılacağı için gelemedi. Dostlarımıza selam söyledi ve hayırlı olsun mesajını iletti. Artık yazın hafta sonları kardeşimle birlikte Bodrum’da olacağız”

“Mali By Andon” isimli mekanın işletmecisi olan Erhan İpek 23 yıldır işletmecilik yaptığını ifade ederek “Mehmet Ali Erbil ve Mustafa Erbil ile uzun yıllardır dostuz. Ben taksimde Andon iismli bir mekan işletiyordum. Bu yılda aklımıza “Mali By Andon” geldi. Mekanın işletmesi bizde, ismini de Erbil’lerle ortak yaptık. Bu bir başlangıç oldu devamını da İstanbul’da getireceğiz”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz