Marmaris'te spor, sanat ve iş dünyası buluşturan nikah

MARMARİS'te turizmci Ercan Torunoğulları ile Melek Çelik'in kıyılan nikahı; spor, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Marmaris'te spor, sanat ve iş dünyası buluşturan nikah

Torunoğulları'nın sahibi olduğu 5 yıldızlı Sentido Orka Lotus Beach Otel'deki nikahın şahitliğini, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zeynel Abidin Orman ve iş kadını Pınar Eczacıbaşı yaptı.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları ile Erdegül Torunoğulları çiftinin oğlu, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın da yeğeni, Orka Grup Genel Müdürü turizmci Ercan Torunoğulları, Melek Çelik ile dünya evine girdi. Torunoğulları ailesinin sahibi olduğu Orka Grubu ait 5 yıldızlı Sentido Orka Lotus Beach Otel'de kıyılan nikah; spor, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimlerinibir araya getirdi. Nikah törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, Beşiktaş Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, Belçika-Türk İş Konseyi Başkanı finans sektörünün önemli ismi Pınar Eczacıbaşı, DHA Spor Müdürü Faik Gürses, sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sinema sanatçısı Nuri Alço, ünlü komedyen Yavuz Seçkin, sanatçı Onur Akın, Marmaris Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Girginç, CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın yanı sıra Hollanda, İngiltere, Fransa, Almanya ve Yunanistan'dan 250 kişilik turizmci, finans sektörü temsilcileri, işadamı ve gazeteciler katıldı.
Nikah öncesi otelin doğa ve deniz manzaralı terasında kokteyl düzenlendi. Kokteyl ardından Ercan Torunoğulları ve Melek Çelik çifti, müzik eşliğinde, alkışlar arasında, nikahın kıyılacağı terasa geldi. Belediye Başkanı Acar'ın kıydığı nikahın şahitliğini; Fikret Orman, Zeynel Abidin Orman ve Pınar Eczacıbaşı yaptı. Belediye Başkanı Acar, nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını Melek Çelik'e teslim ederek üzerinde "Cumhuriyetin Kalesi" yazısı ile Türk Bayrağı, Atatürk ve Marmaris resmi bulunan poster hediye etti.
Nikah sonrası davetliler, otelin denize bakan bölümünde gerçekleştirilen, kristal avize ile şamdanlarla süslenmiş masalara geçerek yemeğe katıldı. Nikah sonrası, sahneye çıkan şarkıcılar, seslendirdikleri parçalarla müzik ziyafeti çekti. Orkestranın çaldığı hareketli şarkılarla kendilerine piste atan davetliler, dans ederek eğlendi.

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler