Mayıs Kraliçesi son bölüm (final) ne zaman ! Mayıs Kraliçesi neden final yapacak? Finalde ne olacak?

Salı akşamlarının yeni sezon dizisi 'Mayıs Kraliçesi' ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan 'Mayıs Kraliçesi' yeni bölümü sebebiyle izleyicileri kötü haberi tez duydu! Mayıs Kraliçesi ekranlara veda ediyor. 2 Şubat Salı günü yayınlanacak yeni bölümü hem de son bölümü olacak.

Mayıs Kraliçesi son bölüm (final) ne zaman ! Mayıs Kraliçesi neden final yapacak? Finalde ne olacak?

Salı akşamlarının yeni sezon dizisi 'Mayıs Kraliçesi' ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan 'Mayıs Kraliçesi' yeni bölümü sebebiyle izleyicileri kötü haberi tez duydu! Mayıs Kraliçesi ekranlara veda ediyor. 2 Şubat Salı günü yayınlanacak yeni bölümü hem de son bölümü olacak.

Yapımcılığını birol güven’in üstlendiği Salı günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Mayıs Kraliçesi hakkında alınan karar herkesi şaşırttı. Televizyon dünyasının sevilen dizisi ekranlara veda ediyor. Geçtiğimiz hafta Mayıs Kraliçesi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlanmamış, kanal akışından da kaldırılması herkesi üzmüştü.

Ekranların güzel oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı, Ahmet Olgun Sünear,Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı sevilen dizide her hafta Salı günü ekranlara geliyordu. Ancak yaşanan son durum takipçileri üzdü. Dizinin 11.bölümünün gününde yayınlanmaması ve yayın akışında yer almaması sonucu yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Gerek oyuncun kadrosu gerek sırlarla dolu senaryosu ve dram yüklü sahneleri ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Mayıs Kraliçesi dizisinin 11. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Onun yerine Salı günü dizi saatinde "Son Çare Bodyguard" filmi Tv'de ilk kez yayınlanacak.

Mayıs Kraliçesi, 2 Şubat’ta yayınlanacak 11. final bölümüyle izleyiciye veda edecek.

İftarlık Gazoz filminin gala gecesine katılan dizide rol alan usta oyunculardan Hatice Aslan, bazı önemli açıklamalarda bulundu.

Aslan, "Elimize final niteliğinde bir senaryo geldi. Herkes kendi işini yaparsa sorun kalmaz. Senaryo yazarımız çok az, kimse kendi işini yapmıyor. Senaristlerin önü açılmalı, herkes kendisi yazmak istiyor” diyerek yönetim kadrosuna sitem etti.

Peki neydi Mayıs Kraliçesi

Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alan Mayıs Kraliçesi yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak.

Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Mayıs Kraliçesi’nin yönetmenliğini ise  Korhan Bozkurt üstleniyor.

Mayıs Kraliçesi dizisinde Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Selçuk Borak, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. MinT Yapım imzalı Show TV’nin iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi 10 Kasım Salı akşamı saat 19.45’te Show TV’de başlıyor!

Mayıs Kraliçesi’nin ilk bölümünde, bebekken ailesinden koparılan bir kız çocuğunun hayatı, yıllar sonra gerçek ailesiyle kesişir. Nehir gerçek annesi olduğunu bilmeden Asu’nun kocasının tersanesinde işe başlar. Öldü bildiği kızı yanı başında olmasına rağmen Asu bu durumdan habersizdir. Kader anne kızı bir araya getirmiştir. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikayesi.

MAYIS KRALİÇESİ GENEL KONUSU

Bebekken ailesinden koparılan bir kız çocuğunun hayatı, yıllar sonra gerçek ailesiyle kesişir. Nehir gerçek annesi olduğunu bilmeden Asu’nun kocasının tersanesinde işe başlar. Öldü bildiği kızı yanıbaşında olmasına rağmen Asu bu durumdan habersizdir. Kader anne kızı bir araya getirmiştir. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikayesi…

MAYIS KRALİÇESİ DİZİSİNDE KİM HANGİ ROLDE?

YAPIMCI                                       MİNT YAPIM-BİROL GÜVEN

YÖNETMEN                                   KORHAN BOZKURT

UYARLAMA SENARYO                 EMRE KAVUK

OYUNCU ADI                                       KARAKTER ADI

YAĞMUR TANRISEVSİN                             NEHİR

AHMET OLGUN SÜNEAR                           OĞUZ

SAMET SIRMALI                                          ALPER

HATİCE ASLAN                                           ASU

KAZIM AKŞAR                                             SENCER

ERKAN TAŞDÖĞEN                                   CELİL

BURAK HAKKI                                             YİĞİT

DERYA ŞENSOY                                          DİLARA

SERHAN ONAT                                           BORA

SÜEDA ÇİL                                                  FERYAL

CANSIN ÖZYOSUN                                    CEYLİN

Kaynak: Diyarbakır Söz