Mehmet Ali Erbil'den Yıldız Tilbe'ye: Onun problemleri var

Ünlü proğram sunucusu ve oyuncu olan Mehmet Ali Erbil'in, Star TV'nin yayınlayacağı 'Çarkıfelek’ yarışmasının çekimi öncesi konukları güzel sanatçı Yıldız Tilbe ile yakışıklı sanatçı Rober Hatemo'nun odasına iç çamaşırsız önü açık bir robdöşambr ile girdiği iddia edildi. Yıldız Tilbe'nin “Ahlaksız, terbiyesiz” diye bağırarak binayı terk ettiği ve çekimin iptal olduğu söylendi.Yıldız Tilbe'nin kulisi terk etmesinin ardından Mehmet Erbil: "Onun problemleri var." açıklamasını yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Yıldız Tilbe'ye: Onun problemleri var

Mehmet Ali Erbil’in yıllar sonra Star TV’de başlayan efsane programı ‘Çarkıfelek’in dün akşamki paket çekimlerinde olay çıktı. Konuklar Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo’ydu. Saç ve makyajı tamamlanan Yıldız Tilbe, Rober Hatemo ile sohbet ederken içeri Mehmet Ali Erbil girdi. Üzerinde robdöşambr vardı. Dans etmeye başlayan Erbil’in önü açıktı. Hatta İddiaya göre; iç çamaşırı bile yoktu.

YILDIZ TİLBE ÇILDIRDI                            

Mehmet Ali Erbil espriler yapıp şarkılar söylerken, Yıldız Tilbe çıldırdı. Mali Erbil’e yüksek sesle “Sen ne biçim bir adamsın? Karşıma böyle çırılçıplak çıkamazsın. Ahlaksız. Çocuğun, torunun var” diye bağırdı. Kulisten söylenerek çıktı. Rober Hatemo ile birlikte programı terk etti.

‘SAYGISIZLIK YAPMADIM, YILDIZ BÜYÜTTÜ’

Mali Erbil program ekibine “Her şey şakaydı. Bir saygısızlık yapmadım. Yıldız olayı büyüttü” dedi. Yıldız Tilbe'nin olaydan sonra kimsenin telefonlarına çıkmadığı belirtildi.

Suna AKYILDIZ/POSTA

Kaynak: Diyarbakır Söz