Görüş Bildir

Melike Güner: Bizim kuzular gelmiiş

Biz onu Ekmek Teknesi dizisinde tanımıştık ve oyunculuğuna hayran kalmıştık. Yıllar geçtikçe hem güzelliği hem de oyunculuğu zirve yaptı. Doktorlar, İffet gibi dizilerde de rol aldı. Hele ki İncir Reçeli Filmindeki başarılı performansıyla dillere destan olmuştu. Evet Melike Güner’den bahsediyoruz. Bugün onun için en özel gün, çünkü güzel oyuncu ikiz annesi oldu.

Melike Güner: Bizim kuzular gelmiiş

Yaklaşık 2 yıldır Ali Haydar Bozkurt ile evli olan güzel oyuncu Melike Güner, anneler gününde doğurduğu ikiz bebekleriyle birlikte fotoğrafını dev sosyal medya platformu Instagram’dan takipçileri ve sevenleriyle paylaştı.

Melike Güner, biri kız biri erkek olan ikiz bebeklerinin fotoğrafının altına da not düşmeyi ihmal etmedi;  "Şimdi buraya bir sürü bir sürü güzel şey yazmak istiyoruz, ama öyle tarifsiz ve mutluluk verici bir şey ki gülümsemekten kelimeleri toparlayamıyoruz. Bizim kuzular gelmiş bugün. Fotoğrafa baktıkça inanamıyoruz, gerçek değil mi bu kuzular. Yıllar ve de yıllardır tanıdığımız, her adımını takip ettiğimiz, onun yerine üzülüp onun yerine sevindiğimiz, belki bir arkadaş, belki bir abla, belki bir akraba yerine"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi