Görüş Bildir

Meltem Cumbul: ‘’Kenan İmirzalıoğlu varsa ben yokum’’

Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri olan Meltem Cumbul’un büyük organizasyona katılmaması fazlasıyla dikkat çekti. Tahminlere göre Meltem cumbul eski sevgilisi galada olduğu için galaya katılmaktan vazgeçti. Vizyona giren ve başrollerinde Meltem Cumbul, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Sarp Apak”un da rol aldığı ‘Yaktın Beni’ filminin yemeğine katılmayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul dikkatlari üzerine çekti.

Meltem Cumbul: ‘’Kenan İmirzalıoğlu varsa ben yokum’’

Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri olan Meltem Cumbul’un büyük organizasyona katılmaması fazlasıyla dikkat çekti. Tahminlere göre Meltem cumbul eski sevgilisi galada olduğu için galaya katılmaktan vazgeçti.

Vizyona giren ve başrollerinde Meltem Cumbul, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Sarp Apak”un da rol aldığı ‘Yaktın Beni’ filminin yemeğine katılmayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul dikkatlari üzerine çekti. Oyuncu, bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu’yla karşılaşmamak için bu yolu seçti.

SİNEM, KENAN İMİRZALIOĞLU İLE BERABER GELDİ

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle galası yapılmayan ‘Yaktın Beni’ filminin oyuncuları önceki akşam Levent Kiliza Restoran’da düzenlenen yemekte buluştu. Filmin oyuncularından Sinem Kobal yemeğe evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Kenan İmirzalıoğlu’yla katıldı.

KARŞILAŞMAK İSTEMEDİ

Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Sarp Apak’ın yer aldıkları yemekte gözler kadroda olan Meltem Cumbul’u aradı. Beş yıl önce adı İmirzalıoğlu’yla aşk dedikodularına karışan Cumbul’un oyuncuyla karşılaşmamak için geceye katılmadığı iddia edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi