Minik Serçe Burada Laf Çok'ta kopardı!

Uzun süredir show programlarına veya daha doğrusu hiçbir canlı yayına çıkmayan minik serçemiz Sezen Aksu canlı yayında annesinin özlü sözlerini paylaşınca bir anda kahkahalara boğuldu stüdyodakiler.

Minik Serçe Burada Laf Çok'ta kopardı!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Mesut Yar'ın sunumuyla evlerimize konuk olan 'Burada Laf Çok' programının dün geceki konuğu uzun süredir canlı yayınlara çıkmayan Minik serçe Sezen Aksu'ydu. Minik Serçe’nin dışında Atilla Özdemiroğlu, Melike Demirağ ve Şanar Yurdatapan da diğer konuklardı.

CANLI YAYINLARA ÇIKMIYOR AMA NEDEN?

Sezen Aksu, canlı yayınlara katılmama gibi bir kararının olmadığını ancak bu programlarda çok heyecanlandığı için programlara pek fazla katılmak istemediğini dile getirdi.

İşte Burada Laf Çok’un en dikkat çekici anlarıı. Yani Minik Serçenin annesinden özlü sözlerin olduğu bölüm;

“'HER ÇIKAN GELİNİN YENGESİ”

"Geriye doğru baktığımda her duruma uygun bir laf etmişimdir. Annem bana 'Her çıkan gelinin yengesi' derdi. Şehriban lafları bunlar." diyen minik serçe Sezen Aksu, "Bana maydanoz demek istiyordu. Her çıkan gelinin yengesi çok ağır bir laf aslında. Annem benim öğretmenimdi ve konuşunca tüm sınıf gülmekten kırılıyordu. Çocuklar gülünce de sinirlenirdi" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz