Minik Serçe’nin annesi yoğun bakıma alındı

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun İzmir'de yaşayan annesi, emekli Fen Bilgisi öğretmeni Şehriban Yıldırım geçen pazar akşam saatlerinde evinde fenalaştı. Bir üniversite hastanesinde yapılan testlerin ardından Yıldırım, İzmir Kent Hastanesi'ne sevk edildi.

Minik Serçe’nin annesi yoğun bakıma alındı

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yıldırım ile ilgili hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Alp Demireller açıklama yaptı. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları bulunan Yıldırım'ın hastaneye ilk geldiği güne göre durumunun daha iyi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Demireller, "Hastamızın bugün 3'üncü günü, yoğun bakım ünitesinde yatıyor. Geldiği güne göre durumu daha iyi olmakla beraber ciddiyetini koruyor. Esas sorun hastanın kan basıncında düşme ve solunum güçlüğü, hatta solunum durması da olabilir ama geçmişle ilgili tam bilgi sahibi değiliz. Şu anda kan basıncı kontrol altına alındı ama kendisi solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda yatıyor. Yoğun bakım hastalarının hepsi durumu ciddi hastalardır. Tabi ki kritik. Sezen Aksu da burada ama yoğun bakımda her dakika hastanın başında olmak gerekiyor. Aksu, annesini hastanede bekliyor. Ne zaman çıkacağı için bir şey söylemek doğru olmaz" dedi.

 ÖZEL ODADA BEKLETİLİYOR

 Annesinin tedavi gördüğü hastaneye gelen sanatçı Sezen Aksu'nun bir an olsun hastaneden ayrılmadığı ve VIP katında beklediği öğrenildi. Zaman zaman annesinin yanına giren Aksu'nun oldukça üzgün olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz