Muhabirlerden korkulur, Songül Öden'i kafaya aldılar!

Ekranların aranan yüzü, güzel oyuncu Diyarbakırlı Songül öden Dubai’de muhabirler tarafından tabiri caizse üçkağıta getirildi. Dubai’de Arap Turizm Fuarına konuk olarak katılan güzel oyuncu Songül Öden büyük ilgiyle karşılandı. Songül Öden’le röportaj yapmak isteyen muhabirler ilginç bir taktik uyguladı. İşte ayrıntılar…

Muhabirlerden korkulur, Songül Öden'i kafaya aldılar!

Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde büyük bir üne sahip olan Diyarbakırlı güzel oyuncu Songül Öden, Dubai’de düzenlenen Arap Turizm Fuarı’na konuk oldu. Dubai’de büyük bir alaka ile karşılanan Öden, Arap gazetecilerin oyununa düştü.

Vatan’ın haberine göre; Öden’le röportaj yapmak isteyen ünlü Sayidaty dergisinin muhabirleri, fuarda düzenlenen ve kazanan kişinin Songül Öden ile berbaer bir akşam yemeği yiyeceği yarışmaya katıldı. Kimliklerini gizleyip yarışmaya katılan muhabirler, Öden’le yemeğe çıkmaya da hak kazandı. Yemek boyunca Öden’i soru yağmurunu tutan muhabirler gece sonunda ise gazeteci olduklarını itiraf ettiler. Bu itiraf karşısına şoke olan güzel oyuncu, muhabirlere özel röportaj sözü de verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz