Muhteşem Yüzyılın ikinci Hürrem'i Vahide Perçin, 'Göç zamanı' ile start verecek! kimdir? Göz Zamanı konusu, Göç Zamanı ne zaman başlayacak!

Kanser hastalığını atlatan Vahide Gördüm, 'Göç Zamanı' isimli dizi ile ekranlara tekrardan merhaba diyecek. Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'in son zamanlarını oynayan Vahide Perçin'in start alacak yeni dizisi Göç Zaman'nın konusu ve detayları haber de. Vahide Perçin

Muhteşem Yüzyılın ikinci Hürrem'i Vahide Perçin, 'Göç zamanı' ile start verecek! kimdir? Göz Zamanı konusu, Göç Zamanı ne zaman başlayacak!

Kanser hastalığını atlatan Vahide Gördüm, 'Göç Zamanı' isimli dizi ile ekranlara tekrardan merhaba diyecek. Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'in son zamanlarını oynayan Vahide Perçin'in start alacak yeni dizisi Göç Zaman'nın konusu ve detayları haber de. Vahide Perçin

Star tv ekranlarında yer alacak olan Göç Zamanı dizisinde başrol oynayacak olan Vahide Perçin son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Üzerli'nin diziden ayrılmasıyla yerine dizi kadrosuna dahil olmuştu. Perçin Bir İstanbul Masalı dizisiyle oyunculuk dünyasına ilk adımını atmıştır. Vahide Perçin dizide Cennet karakterine can verecek.   Vahide Perçin (Cennet) vahide perçin göç zamanı13 Haziran 1965 İzmir doğumlu usta oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1991 ve 2013 yılları arasında Altan Gördüm ile bir evliliği bulunmaktadır. Bir İstanbul Masalı, İlk Aşk, Annem, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol oynamıştır.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir‘de doğmuştur. Lisede grafik okudu, Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı, oraya devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi. Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara‘ya yerleşti ve AST’a girdi. Daha sonra Devlet Tiyatrosu’nun teklifini kabul edip Adana‘ya gitti. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldı. Ankara’ya tayin olmayı beklerken 2003 yılında annesinin ölüm haberini alır. İzin alıp cenazesine gidemez. O gece sahneye çıkarken kararını verir. Sezon biter bitmez istifa edip Ankara’ya döner. Vahide Perçin 2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul’a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006’da İlk aşk filminde Çetin Tekindor‘la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır. 2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır. 2011 senesinde meme kanseri olduğunu öğrendi, yoğun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yendi. Vahide Perçin, 1991 yılından beri tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile evli olup Alize Gördüm (d.1994) adında bir kızları vardır. 22 yıldır evli olduğu eşinden Mart 2013’de boşanıp kendi kızlık soyadı olan Perçin‘i kullanmaya başlamıştır. 2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultan olarak girdi.

Star TV'nin yeni dizisi olan 'Göç Zamanı'nda Cennet karakteriyle göreceğiz. Aylar süren hazırlık aşamasında oyuncu yöre aksanını ekrana doğru yansıtabilmek için diyalekt çalıştı. Rol gereği halı dokuması gereken Perçin, 6 ay’a yakın bir süre halı dokuma dersi aldı.  Deneyimli oyuncu kadrosu, başarılı senaryosu ve rejisiyle titiz bir çalışmanın ürünü olan dizi, 30 Ocak Cumartesi Star ekranlarında yayına girecek.

'Göç zamanı' konusu:

Göç zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Göç Zamanı

Güçlü bir kadın hikayesini konu alan dizide Vahide Perçin, Cennet rolüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, Yılmaz karakterine ise Talat Bulut can veriyor. Deneyimli oyuncu kadrosu, başarılı senaryosu ve rejisiyle titiz bir çalışmanın ürünü olan dizi, 30 Ocak Cumartesi Star ekranlarında yayına girecek.

Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı’nda,  zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler,  usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla  ekranlara gelecek.  Son teknoloji ile çekilen dizi, 90’a yakın set çalışanı  ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratacak bir görsel zenginliğe sahip.

Dizinin kostümleri ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan tarafından hazırlanırken, mekanlarda kullanılan grafitilere Turbo (Tunç Dindaş) imzasını koyuyor.

VAHİDE PERÇİN ROLÜ İÇİN DERS ALDI

Deneyimli oyuncu Vahide Perçin, Mardin'de gerçekleşen çekimlere titiz bir çalışma süreciyle hazırlandı.

Göç Zamanı adlı dizide canlandıracağı Cennet karakteri için altı ay halı dokuma dersi alan ünlü oyuncu, çekimler öncesinde dokuma işçiliğinin inceliklerini öğrendi ve çekimler esnasında gerçekten halı dokudu.

Çekimleri Mardin, Adana ve İstanbul'da süren dizide Perçin, törelere ve erkek egemen bir dünyanınbaskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadını canlandırıyor. Dizi, çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Uğruna savaşamadığın hiçbir şey senin değildir, adın bile…

Göç zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun;  gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin;  onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz