Mumbai'ye Gitti... 69 Bin TL'lik Kombini Sosyal Medyayı İkiye Böldü! Kimi Beğendi Kimi Çirkin Buldu

Hande Erçel'in tarzı ve kombinleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Onun kıyafet seçimleri, moda dünyasında trendleri belirleyen bir etkiye sahiptir. Ancak, tarzına yapılan yorumlar her zaman olumlu olmayabilir. Önemli olan, kişisel tarzını koruyarak kendine olan güvenini sürdürmektir.

Mumbai'ye Gitti... 69 Bin TL'lik Kombini Sosyal Medyayı İkiye Böldü! Kimi Beğendi Kimi Çirkin Buldu

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu sene 24.sü düzenlenen “FICCI Frames''e onur konuğu olarak katıldı. Erçel'in 69 bin TL'lik kombini sosyal medyayı ikiye böldü.

Hande Erçel'in Cesur Tarzı

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen genç oyuncu Hande Erçel, son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve cesur tarzıyla dikkat çekmişti. Mini bir tulum ile Paris Moda Haftası'na damga vuran Hande Erçel bu defa Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu sene 24.sü düzenlenen “FICCI Frames''e onur konuğu olarak katılım gösterdi.

Kombinine Yorum Yağdı

Hande Erçel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikteki tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Yüzü olduğu markaya ait bir kombin yapan Erçel'in 69 bin TL'lik tarzına yorum yağdı.

Çelişkili Yorumlar

Bazı sosyal medya kullanıcıları Erçel'in kombinine 'Harika görünüyorsun', 'Yine mükemmelsin' gibi olumlu yorumlar yaparken, bazıları da 'Hiç olmuş mu?', 'Bu kıyafet hiç yakışmamış' gibi çelişkili yorumlar yaptılar.

Oyunculuğu ve Tarzı Eleştirilmişti

Son olarak Burak Deniz ile başrolü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel okuluna geri döndü.

Hande Erçel'in sosyal medyada yarattığı etki ve tarzı, sürekli olarak takipçileri tarafından tartışılan konular arasında yer alıyor. Tarzına yapılan yorumlar genellikle kişisel tercihlere dayanıyor ve tartışmalara neden oluyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Çok Okunan Haberler