Görüş Bildir

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver ile 'Kardeşim Benim' çekimlere başladı!

Yeni sezonda Kara Sevda dizisi ile izleyicinin karşısına çıkacak yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, genç kızların sevgilisi şarkıcı ve Yetenek Sizsiniz yarışması jürisi Murat Boz ile Kardeşim Benim sinema filmini çekeceğini duyurmuştuk daha önce. İki yakışıklı isme son çektiği iki dizisi reytinglere yenilen Aslı Enver de bu projede yer alıyor. Muhteşem üçlünün filminin çekimlerine başlandı. İşte ‘Kardeşim Benim’ sinema filmi ile ilgili ayrıntılar…

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver ile 'Kardeşim Benim' çekimlere başladı!

Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı 'Kardeşim Benim' filminin çekimlerine Assos'ta başlandı.

15 OCAK 2016'DA VİZYONDA!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve genç kızların sevgilisi şarkıcı ve jüri Murat Boz'un yıllar sonra karşılaşan iki kardeşe hayat vereceği "Kardeşim Benim" 15 Ocak 2016'da vizyona giriyor. Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı filmin çekimlerine Assos'un ardından İzmir ve İstanbul'da devam edilecek.

İLK SAHNE İÇİN KAMERA KARŞISINDALAR

Çanakkale Assos'ta çekimler için bir araya gelen oyuncular, stres attıktan sonra rollerinin ilk sahneleri için kamera karşısına geçtiler.

BİR DE SİNEMADA ŞANSINI DENEYECEK!

Büyük umutlarla rol aldığı 'Bana Artık Hicran De' ve 'Mutlu Ol Yeter' dizileri reyting kurbanı olan Aslı Enver, bu kez sinema filminde yer alarak şansını deneyecek.

Bugün

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi