Görüş Bildir

Mustafa Ceceli Darıca'da 15 bin kişiyi coşturdu

Bir AVM'nin açılışı için gittiği Darıca'da 15 bin kişiye konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendirdi.

Mustafa Ceceli Darıca'da 15 bin kişiyi coşturdu

SMA Metrostar Grup tarafından Darıca'ya kazandırılan ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Darıca Park'ın açılışında,199 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 199 kişiye 199 çeyrek altın hediye edildi. Bu nedenle büyük izdiham yaşandı.Çeşitli aktivitelerle iki gün iki gece süren açılış etkinliklerinde dün gece Mustafa Ceceli konser verdi. Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde,Ceceli şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi.

Darıca Park'a Gebze, Tuzla ve İzmit'te oturanların da ilgi gösterdiğini belirten işletmeci Ali İhsan Atar, "Darıca halkı böylesine bir AVM'yi hak ediyordu. Şimdi görüyorum ki çok mutlular. İlk gün 82 bin 550, ikinci gün 110 bin 100 giriş oldu. Buradan ayrılmıyorlar. Ceceli konseri de müthiş bir yaz akşamı yaşattı. Onlara sürprizlerimiz devam edecek. Öncelikli hedefimiz kaliteyi ucuza almaları, markaların ürünleri mümkün olduğunca ucuz satılıyor bu da iki tarafı da mutlu ediyor. İlerleyen zamanlarda sıra dışı etkinliklerimiz halka birlikte burada bütünleşecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi