Nagihan Survivor'a devam edecek mi? Acun'dan açıklama

Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da, geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Nagihan Survivor'a devam edecek mi? Acun'dan açıklama

Survivor All Star, TV8'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Survivor Ekstra'da konuşan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin sağlık durumunu paylaştı. 

Atlet Nagihan Karadere, Survivor All Star'ın 45'inci bölümünde oyun parkurunda kaza geçirdi. Karadere, geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. 

'ŞU AN İÇİN İYİ BİR HABER VEREMİYORUM'

Nagihan Karadere’nin yarışmaya devam etmeyeceğine dair konuşan Acun Ilıcalı, "Şu an için iyi bir haber veremiyorum riski devam ediyor. Dizindeki şişin inmesini bekliyoruz, raporlar İstanbul'a gönderildi. Doktorlarımız tartışıyorlar gelişmeleri, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bir anda her şey sona erebilir" ifadelerini kullan

'BAŞBAŞA KONSEY YAPACAĞIZ'

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

"Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde başbaşa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum.

Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilir isterse diyeceğim."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz