Ne de olsa Zahide Yetiş, Yalçın Menteş'i kurtarır tabii!

Bir zamanların Bahtsız Osman’ıydı oynadığı filmde, kendi deyimiyle. Yalçın Menteş’ten bahsettiğimizi herhalde anlamışsınızdır. İşte o Yalçın Menteş borç ve hacze batmıştı, bir zamanlar oynadığı filmde olduğu gibi. Yalçın Menteş’in imdadına Zahide Yetiş’ti. Zahide Yetiş Yalçın Menteş borç batağından kurtardı. Bu olay "Ne de olsa Zahide Yetiş" dedirtti.

Ne de olsa Zahide Yetiş, Yalçın Menteş'i kurtarır tabii!

Bir zamanların komedi ismi, komedi filmlerinin aranan ismiydi Yalçın Menteş. Ünlü oyuncu 2013 yılında kangren olan bir bacağını kaybetmiş ve sorunları yine de bitmemişti. Uzun yıllar evli olduğu eşinden boşandı ve akabinde felç geçirdi. Eski eşi bu durum karşısında kayıtsız kalamayıp Menteş’e destek olmaya karar verdi. Ancak sıkıntıyı çözemeyen karı kocanın borçlarını kapatamadıkları gibi bir de evlerine haciz gelmez mi.

İşte bu olay üzerine Ünlü oyuncu Yalçın Menteş  11 Mayıs Pazartesi günü ATV’de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata programının sunucusu Zahide Yetiş’ten kendisine destek olmasını istedi. Çok zor günler yaşayan ünlü oyuncu, arkadaş ve dostlarından da destek göremediğini şu sözlerle ifade etti: “İnsanlardan yardım istedim diye herkes kayboldu”

Yardım çağrısına duyarsız kalamayan Zahide Yetiş ise SGK uzmanı Ertan Nacar’ın da desteğiyle ünlü oyuncunun tüm borcunu sildirdi… Yalçın Menteş’in imdadına Zahide Yetiş’ti anlayacağınız.

Zahide Yetiş'ten Yalçın Menteş'e Büyük Müjde İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz