Görüş Bildir

Nebahat Çehre dert yandı, emekli maaşı yetmiyormuş!

İki gün önce Etiler’de bir mekânda yemek yiyen ve eski güzelliğini yitirdiğinden dert yanan usta oyuncu Nebahat Çehre, çıkışta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Konu emekli maaşına gelince, “Emekli maaşı yeter mi?” şeklindeki bir soru üzerine de gazetecilere ”Sana yeter mi? Bana yetmiyor” cevabını verdi.

Nebahat Çehre dert yandı, emekli maaşı yetmiyormuş!

Usta oyuncu Nebahat Çehre, emekli maaşının kendisine yetmediğinden dert yanıp “Sana yeter mi? Bana yetmiyor” dedi.

OYUNCULUĞU BIRAKACAK

Son günlerde oyunculuğu bırakacağı iddia edilen Nebahat Çehre yaptığı ilginç açıklamayla duyanları şaşırttı. Etiler’de önceki gün bir mekanda yemek yiyen usta oyuncu, emekli maaşının kendisine yetmediğinden dert yanıp, düşük emekli maaşlarına vurgu yaptı.

MUHABİRLERE SİTEM          

Ünlü oyuncu önceki gün bir arkadaşıyla gittiği Uzakdoğu restoranında yemek yedi. Çıkışta fotoğrafı çekilince yüzünü gizleyen Çehre, “Sakın, sakın, sakın. Çekmeyin beni istemiyorum. Siz son zamanlarda beni hep çirkin çekiyorsunuz. Arkadaşlarım bile bana ‘Sen neden çirkinleştin?’ diye soruyor” diyerek, muhabirlere sitem etti.

YÜZÜMÜ ÇEKMEYİN!

Koşar adımlarla cipine binen usta oyuncu, basın mensuplarına “Yüzümü çekmeyin, soru cevaplayayım” teklifinde bulunduktan sonra, oyunculuğu bırakacağı iddialarına “Yok öyle bir şey. Henüz yok daha bir dizide oynamadan gitmem”cevabını verdi.

Nebahat Çehre, konunun emekli maaşına gelmesi üzerine, “Emekli maaşı yeter mi?” şeklindeki bir soru üzerine gazetecilere dönüp ”Sana yeter mi? Bana yetmiyor” cevabını verdi.  

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi