Görüş Bildir

No:309 son bölüm de neler oldu? - yeni bölüm fragmanında yakınlaşmalar göze çarpacak

Fox TV No:309 dizisi 28 Eylül çarşamba akşamı severek izleyenlerinden tam not almışken, işte No:309 yeni bölüm fragman detayı da habermizde

No:309 son bölüm de neler oldu? - yeni bölüm fragmanında yakınlaşmalar göze çarpacak

FOX TV ekranlarında yayınlanan No:309, dün akşam da 15. bölümü ile sevenleri ile buluştu. Peki  No:309 28 Eylül akşamı neler oldu? ÇArşamba akşamlarının komik romantik dizi kuşağından olan  No:309'da Onur ve Lale arasındaki yakınlaşma dikkatleri üzerine toplarken, 16. bölüm fragmanı ile de izleyicide tamm not alacağa benzemekte.

 No:309 28 EYLÜL NELER OLDU?

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

No: 309 son bölümünde, Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

NO:309 16. BÖLÜM TANITIMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar...

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir  İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir