Nurgül Yeşilçay'ın ayrıldığı Paramparça dizisindeki rolünü Şükran Ovalı mı kaptı? Yeşilçay neden ayrıldı

Nurgül Yeşilçay'ın 'Paramparça' dizisinden ayrılması ile paramparça olan dizi ekibine 2 ünlü dahil oldu. Eskiyen konuların heyecanlandırılması konusunda önlem alındığı düşünülen Paramparça seti için uygun görülen iki ünlü isim Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay oldu. Peki Paramparça'ya dahil olan Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay kimdir tanıyor musunuz?

Nurgül Yeşilçay'ın ayrıldığı Paramparça dizisindeki rolünü Şükran Ovalı mı kaptı? Yeşilçay neden ayrıldı

Nurgül Yeşilçay'ın 'Paramparça' dizisinden ayrılması ile paramparça olan dizi ekibine 2 ünlü dahil oldu. Eskiyen konuların heyecanlandırılması konusunda önlem alındığı düşünülen Paramparça seti için uygun görülen iki ünlü isim Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay oldu. Peki Paramparça'ya dahil olan  Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay kimdir tanıyor musunuz?

Pazartesi akşamlarına damga vuran Paramparça'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son günlerden Nurgül Yeşilçay'ın ayrılık haberiyle gündemden düşmeyen Paramparça'nın kadrosuna iki yeni isim dahil oluyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı'nın diziye dahil olacağı öğrenilmiş, ünlü oyuncunun hayranlarını büyük bir heyecan sarmıştı. Gelen yeni haberlere göre ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynayan usta oyuncu Hümeyra Akbay da artık Paramparça dizisinde boy gösterecek.

ŞÜKRAN OVALI DİZİYE NE ZAMAN KATILACAK?

Paramparça'nın başrol oyuncusu Erken Petekkaya'nın talep etmesi üzerine dizinin kadrosuna dahil olacağı öğrenilen Şükran Ovalı'nın 53. bölümde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Şükran Ovalı ve Erkan Petekkaya daha önce Yeni Dünya filminde birlikte rol almıştı.

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN PARAMPARÇA'DAN AYRILIK SENARYOSU

Sevilen dizi Paramparça'dan ayrılık kararı ile hayranlarını hüsrana uğratan Nurgün Yeşilçay'ın diziden nasıl ayrılacağı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, kadrosunda Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı Paramparça'ya 52. bölümde veda edecek. Dizide Gülseren karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, sevdiği adam Cihan ile evlendikten sonra ölerek kadrodan ayrılacak.

Paramparca-Dizisi-Oyunculari-Konusu

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1 Nisan 1985'te doğan Şükran Ovalı, liseden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Güzel oyuncu, ekranlarla ilk kez Bez Bebek dizisiyle tanışmıştır. Orhan Kemal'in Romanından uyarlanmış Kötü Yol isimli dizisinde ilk kez başrol oynayan Şükran Ovalı, son olarak 2014 tarihinde Şeref Meselesi dizisinde Derya rolünü oynamıştır.

HÜMEYRA AKBAY KİMDİR?

15 Ekim 1947'de doğan Hümeyra Akbay, 1970'lerden bu yana müzisyenlik ve oyunculuk yapmaktadır. Avrupa Yakası dizisi ve Babam ve Oğlum filmi sayesinde yeni kuşaklarca da tanınan Hümeyra Akbay, "Kördüğüm", "Sessiz Gemi", "Otuzbeş Yaş" gibi şarkıları büyük hit oldu. Daha sonra popüler çizginin dışında, "Tutkulardan intihar", "Beyhude" gibi albümler de yaptı. Önce tiyatro, sonra televizyon, en son da 'Talihli Amele adlı filmle sinema oyunculuğuna başladı. Ferhan Şensoy'un "Ortaoyuncular" ekibiyle 1985 yılında "İçinden Tramvay Geçen Şarkı" da rol aldı. 1986'da Asiye Nasıl kurtulur? filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal Ödülü kazandı. Hümeyra Akbay, son olarak "Unutursam Fısılda" adlı filmde Ayperi karakterininin yaşlı halini canlandırdı.

 Paramparça Dizisi Konusu

Star TV’de yeni sezonda yayınlanacak diziler arasında yer alan dizisi şimdiden izleyicilerin dikkatini çekmiş durumda. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizi konusu ile de oldukça dikkat çekiyor.

Sinema ve dizi sektörünün en önemli isimlerinden olan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ı buluşturan dizinin senaristiliğini şimdiye kadar Binbir Gece, Aliye gibi reyting rekorları kıran dizilerin senaristliğini yapan Yıldız Tunç Yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan oturuyor

Paramparça Dizisi Konusu – Hikayesi

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini oynadığı dizinin hikayesi oldukça çarpıcı. Mütevazi, sakin bir hayat süren Gülseren ile şehirdeki en büyük restoranlara sahip Cihan’ın yaşadığı imkansız aşk hikayesi işleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz