O Hayat Benim'de Hamdi Alkan oyuncuları sıkıyormuş!

Tartışmasız Fox TV’nin en çok izlenen ve reytinglerde de hatırı sayılır bir Share’e sahip olan O Hayat Benim ile ilgili krizler de bitmek bilmiyor. Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziden olaylı ayrılışı sonrası geçen hafta oyuncu Birgül Ulusoy da diziden olaylı ayrılmıştı. Bu ayrılışlarla alakalı ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. İşte ayrıntılar…

O Hayat Benim'de Hamdi Alkan oyuncuları sıkıyormuş!

Makaron'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre; O Hayat Benim’in Nuran’ı Yeşim Ceren Bozoğlu ‘Hakkımı helal etmiyorum’ diyerek diziden ayrılmış, geçen hafta da oyuncu Birgül Ulusoy benzer şekilde diziye veda etmişti. Merak edilen bu ayrılıkların nedeni ortaya çıktı.

İddiaya göre, yönetmen Hamdi Alkan oyuncuları acele etmeleri konusunda sık sık uyarıyordu. Bir sahne sırasında Hamdi Alkan, Bozoğlu’na ‘üfür geç, yapıştır geç’ deyince olanlar oldu. İşi aceleye getirmek istemeyen Bozoğlu yönetmenle tartıştı, seti bırakarak yapım aracına bindi.

Bu durum Hamdi Alkan’ı çileden çıkardı. “Setimi kimse terk edemez, o arabadan hemen ineceksin” diyen Alkan, Bozoğlu’nun içinde bulunduğu arabaya tekme attı. Gözyaşlarına boğulan Bozoğlu “Beni buradan götür” diyerek şoföre yalvardı.

Yaşanan krizin ardından yapımcının sergilediği tavır Bozoğlu’nu diziden ayrılmaya itti. Diziye geçen hafta veda eden Birgül Ulusoy ise yapımcıya 1 TL’lik dava açmaya hazırlanıyor.

Dizinin Sakine’si Birgül Ulusoy’un ise ayrılık nedeni iddiaya göre şöyle: Dizinin oyuncuları Zeynep Eronat ile Ahu Sungur aleyhine sosyal medyada yapılan olumsuz paylaşımların sorumlusu olarak Birgül Ulusoy gösterildi.

“İftiraya uğradım, bunu kanıtlayacaksınız” diyen Ulusoy bunu gurur meselesi yaparak diziden ayrıldı. Ünlü oyuncu yapım şirketine 1 TL’lik dava açmaya hazırlanıyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz