Görüş Bildir

O Ses İrem sahnede bir anda fenalaştı!

O Ses Türkiye’de yıldızı parlayan ve daha sonra söylediği şarkılarla dillerden düşmeyen İrem Derici Giresun’da konser verdi. İrem Derici Belediye tarafından düzenlenen Festivalde sahne aldı ancak güzel şarkıcı bir an da sahnede fenalaştı. Daha sonra konsere kaldığı yerden devam etti.

O Ses İrem sahnede bir anda fenalaştı!

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Giresun Aksu Festivalinde sahne alan pop müzik sanatçısı İrem Derici sahnede bir anda fenalaştı. Acil sağlık ekiplerinin sahnede müdahale ettiği sanatçı konsere kaldığı yerden devam etti.

KONSER ERKEN BİTTİ!

İHA’nın haberine göre; Giresun Belediyesi tarafından Uluslar arası Giresun Aksu Festivali kapsamında sahne alan İrem Derici, bir süre sonra fenalaşarak dengesini kaybedip sahnede bulunduğu yere oturdu. Bu sırada sahneye 112 ekipleri çağrıldı. Yapılan sağlık müdahalesinin ardından Derici konserine kaldığı yerden devam etti. Ancak şarkıcı sahnede çok fazla kalamayarak konserini erken bitirdi.

GÖRÜNTÜ ALINMADI!

Derici’nin sahnede fenalaştığı sırada sağlık müdahalesi yapılırken, güvenlik görevlileri görüntü alınmasına engel oldu. Sanatçının menajerleri ise görüntü almaya çalışan basın mensuplarının üzerine yürüdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi