O SES Türkiye jürisi Hadise; Kıbrıs'taki konseri ile esti gürledi!

Güzelliği ile dillere peleseng olan seksi şarkıcı Hadise; Kıbrıs'ı adeta salladı. Girne Rocks Hotel'de konser veren Hadise; konseri izleyenleri seksiliği ve sesinin muhteşemliği ile adeta büyüledi. 75 yaşındaki iş adamı Yalçın Güzeldevletyan'ı sahneye davet eden Hadise; dans eşliğinde şarkılar söyledi. İşte Hadise'nin Kıbrıs konseri detayları

O SES Türkiye jürisi Hadise; Kıbrıs'taki konseri ile esti gürledi!

Güzelliği ile dillere peleseng olan seksi şarkıcı Hadise; Kıbrıs'ı adeta salladı.  Girne Rocks Hotel'de konser veren Hadise; konseri izleyenleri seksiliği ve sesinin muhteşemliği ile adeta büyüledi. 75 yaşındaki iş adamı Yalçın Güzeldevletyan'ı sahneye davet eden Hadise; dans eşliğinde şarkılar söyledi. İşte Hadise'nin Kıbrıs konseri detayları

Son çıkardığı albüm ile büyük bir başarı yakalayan Hadise hafta sonu Kıbrıs'ta konser verdi. Hafta sonunda Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan Hadise, yine şarkıları ile ilgi odağı oldu.. Kız kardeşinin hazırladığı seksi kıyafeti giyen Hadise hayranları tarafından çok beğenildi.

Hadise, hafta sonunda Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. İki gece hayranları ile buluşan sanatçıya ilgi yine büyüktü. Yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarı ile sahnede yerinde duramayan sanatçı, enerjisi ile de göz doldurdu.

Stil danışmanlığını kardeşi Derya Açıkgöz'ün yaptığı ünlü şarkıcı küçük kız kardeşinin hazırladığı kıyafetleri giydi. İlk gece siyah deri ve dantel işlemeli bir kıyafet giyen sanatçı ikinci gece ise farklı bir kıyafet giydi. Her iki kıyafetini de ilk kez Rocks Hotel’de giyen sanatçı ilgi gördü.

75 yaşındaki iş adamı Yalçın Güzeldevletyan Hadise’nin bir numaralı hayranı. Bu konserde de Hadisey’i yalnız bırakmayan Yalçın Güzeldevletyan’ı sahneye almayı ihmal etmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler