O Ses Türkiye Son 46. Bölüm 2. Tur Performansları - 10 Ocak 2016

TV8’in en beğenilen ve reyting rekorları kıran O Ses Türkiye 46. Bölümü ile 10 Ocak 2016 Pazar akşamı 2. Tur performansları ile ekranlara konuk oldu. Jürilerin elemekte zorlandığı, hatta terlediği O Ses Türkiye son bölüm izleyenler şoke oldu. Birbirinden güzel performansların sergilendiği O Ses Türkiye 2. Tur 46. Son bölüm izleyemeyenler için derledik. İşte ayrıntılar…

O Ses Türkiye Son 46. Bölüm 2. Tur Performansları - 10 Ocak 2016

O Ses Türkiye son sürat devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sunduğu, jüri koltuğunda Hadise, Gökhan&Hakan Özoğuz, Murat Boz ve Ebru Gündeş’in oturduğu ve birbirinden güzel sesli yarışmacılara sahip oldukları O Ses Türkiye’de 2. Tur performansları da ağızları açıkta bıraktı.

O Ses Türkiye 2. Tur elemeleri nasıl yapılıyor?

O Ses Türkiye 2. Tur elemeleri nasıl yapılıyor diye merak edenlere de hemen aktaralım. Her jüri 6 yarışmacıdan 1 yarışmacıyı direk olarak Düellolarda yarıştırmak üzere seçiyorlar. Seslerinden emin olamadıkları 2 yarışmacıyı da tekrar dinlemek için birebirde yarıştırıyorlardı. Geri kalan 3 kişi ise direk olarak eleniyordu.

İşte böylesine zorlu elemelerde yarışmacılar ellerinden geleni yaptı, ancak sesi biraz daha güzel olan ve duyguyu bir tık önde tutan yarışmacılar yarışmaya devam etmeye hak kazandı. Tam da bu sırada yani O Ses Türkiye'nin 10 Ocak 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde kararını vermekte zorlanan Gökhan ve Hakan Özoğuz çözümü isyan etmekte bulunca stüdyo kahkahaya boğuldu. Gökhan işin içinden çıkamayınca Acun Ilıcalı’ya “Bizi soktuğun hale bak” diyerek isyan etti.

O Ses Türkiye son bölüm (46. Bölüm) 2. Tur elemelerini izleyemeyenler haberimizdeki linkten faydalanabilir.

O SES TÜRKİYE 46. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz