O Ses Türkiye ünlüsü İrem Derici ile radyocu kocası Rıza Esendemir yıpranmamak adına boşanmışlar

O Ses Türkiye şarkı yarışması ile ünlenen İrem Derici ile radyocu Rıza Esendemir boşandı. Ayrılık haberlerini her celse de yalanlayan çift, bu kere resmiyeten boşandıklarını açıkladı. İrem Derici'nin 2 senelik eşinden boşaması akabinde üzgün olduğu da sosyal medyadan kaçmadı. İrem Derici'nin hayat hikayesi, İrem Derici şarkıları ve İrem Derici fotoğrafları

O Ses Türkiye ünlüsü İrem Derici ile radyocu kocası Rıza Esendemir yıpranmamak adına boşanmışlar

Şarkı yarışması ile ünlenen İrem Derici ile radyocu Rıza Esendemir boşandı. Ayrılık haberlerini her celse de yalanlayan çift, bu kere resmiyeten boşandıklarını açıkladı. İrem Derici'nin 2 senelik eşinden boşaması akabinde üzgün olduğu da sosyal medyadan kaçmadı

Pop şarkıcısı İrem Derici 13 Eylül 2014'te evlendiği radyocu Rıza Esendemir ile boşandı. Dün Gebze Adliyesi'nde görülen duruşmada çiftin evliliği tek celsede bitti. Anlaşmalı olarak mahkemeye başvuran çift birbirinden maddi ve manevi talepte bulunmadı. Adliyeye beraber gelen çift yine beraber ayrıldı.

"YIPRANMAMAK İÇİN BOŞANMA KARARI ALDIK"

Geçtiğimiz Ocak ayında bir ayrılık yaşadıkları Derici'nin eşini sosyal medyadan takibi bırakmasıyla ortaya çıkmıştı. İki hafta ayrılığın ardından ikili yeniden denemeye karar vererek barışmışlardı. Rıza Esendemir, "Bu sıkıntıların birbirimizi yıpratacağını anlayınca boşanma kararı aldık" açıklaması yaptı.

Melih Kibar'ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi Bensiz Yapamazsın ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; müziğe 4 yaşında başlamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu Derici " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Mayıs 2013′de "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" adlı single ile Türkiye'de fırtına gibi esti. Sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait şarkının klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak bir rekora imza attı.

Evliliğe merhaba dedi Genç sanatçı asıl çıkışını 15 Nisan 2014′de "Kalbimin Tek Sahibine " adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına giren şarkı internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti. Güzel şarkıcı 13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendemir ile evlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz