Görüş Bildir

O Ses Türkiye'de Aziz Kiraz'ın gecesi, gözleri doldurdu!

TV8’in muhteşem yarışma programı O Ses Türkiye 20 Ekim bölümü izleyenleri kendine hayran bıraktı. Performanslarını sergileyen birçok yarışmacı jüriyi kendine hayran bırakırken, bir isim vardı ki hem jürinin hem stüdyodakilerin, hem de ekran başındaki izleyicilerin ağzı açıkta kaldı. O isim 17 yaşındaki Aziz Kiraz’dı. Aziz Kiraz O Ses Türkiye 20 Ekim bölümüne damga vurdu. İşte detaylar…

O Ses Türkiye'de Aziz Kiraz'ın gecesi, gözleri doldurdu!

O Ses Türkiye 20 Ekim akşamı izleyenleri yine ekrana kilitledi. Ancak izleyicinin şok olduğu, ağzının açıkta kaldığı, izlerken koltuğa yapıştığı bir performans vardı ki dillere destandı. Güzel Sanatlar Lisesi Opera Şan bölümü öğrencisi 17 yaşındaki Aziz Kiraz jürinin karşısına Isabella şarkısı ile çıktı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Aziz, iki şarkı daha seslendirdi. Ebru Gündeş’in Annem için ve Araftayım şarkılarını da dillendiren Aziz Kiraz büyük beğeni topladı.

İZLENME REKORLARI KIRIYOR!

Aziz Kiraz’ın dün akşamki performansı izlenme rekorları kırmaya devam ederken, Hadise’nin takımına katılması sosyal medyada “Kesin Hadise bu sene şampiyon olur” yorumları yapılmasına sebep oldu. Aziz’in Düellolar ve birebirlerdeki performansı ise büyük merak konusu.

AZİZ KİRAZ O SES TÜRKİYE PERFORMANSI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi