Oyuncu güzeli Bade İşçil ile eşi Malkoç Süalp ile arasında çıkan ayrılık iddiaların paylaşımlı cevap, İşçil ne paylaştı?

Güzeller güzeli oyuncu Bade İşçil, iş adamı eşi Malkoç Süalp ile boşanma dedikoduları çektiği bu fotoğrafla adete yalanladı. Ünlü çift birbirlerine boşanma davası açmıştı. Bade İşçil eşi ve çocuğuyla olan fotoğraf paylaşarak akılları karıştırdı.

Oyuncu güzeli Bade İşçil ile eşi Malkoç Süalp ile arasında çıkan ayrılık iddiaların paylaşımlı cevap, İşçil ne paylaştı?

Güzeller güzeli oyuncu Bade İşçil, iş adamı eşi Malkoç Süalp ile boşanma dedikoduları çektiği bu fotoğrafla adete yalanladı. Ünlü çift birbirlerine boşanma davası açmıştı. Bade İşçil eşi ve çocuğuyla olan fotoğraf paylaşarak akılları karıştırdı.

Eşinin suçlamaları karşısında sessiz kalmayan Malkoç Süalp de karşı dava açarak, İşçil hakkında sert ithamlarda bulunmuştu.

Olaylı bir süreçi geçiren Bade İşçil ile iş adamı eşi Malkoç Süalp, boşanma davasını geri çekti ve barıştı.

Barışın ardından birlikte tatile çıkan ikiliden Bade İşçil, oğulları Azur'un da yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Bade İşçil fotoğrafın altına "Gelirken soğuğu da getirdik galiba" notunu düştü.

Takvim'de yer alan habere göre boşanma davalarıyla aylardır gündem olan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şaşırtmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, 2015 Mayıs'ta 2 yıllık sosyetik eşine boşanma davası açtı. Birkaç hafta sonra davayı geri çeken Bade İşçil, 2015 Temmuz'da soluğu yeniden mahkemede aldı. Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen hatta Malkoç Süalp'in uyuşturucu madde kullandığını dahi öne süren Bade İşçil, 600 bin lira da tazminat talep etti. Süalp de, "Beni 'senin hayatını mahvedeceğim' diyerek tehdit etti ve üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim. Reklam uğruna ailemiz dağıtılmıştır" diyerek güzel oyuncuya 500 bin liralık tazminat ile boşanma davası açtı.

O günden beri birbirlerini maddi-manevi her konuda suçlayan çift, geçtiğimiz haftalarda ise barıştı.

Şimdilerde Fransa'da tatilde olan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, son görülen davada ise avukatları aracılığıyla "Barışabiliriz" dedi. Aylardır süren davalarıyla İstanbul Aile Mahkemesi ve Adli Tıp'ı meşgul eden çifte kamu davası açılmasının gündemde olduğu öğrenildi. Bade İşçil ile Malkoç Süalp, 'Devlet kurumlarını oyalamak' dışında bir de birbirleri hakkında yaptıkları 'şiddet ve tehdit' suçlamaları yüzünden hakim karşısına çıkabilir.

İkilinin, boşanma davalarını geri çektiğinde de açtıkları her dava için belirli bir harç ücreti ödeyeceği kesin.

Güzel Oyuncu Bade İşçil, eşi Malkoç Sualp’in kardeşi Tarkan Sualp’e açtığı dava kapsamında mahkemeye giderek ifade verdiği öğrenildi. İşçil’in mahkemede tanınmış bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz” diye sorması başta güzel oyuncu İşçil'i ve herkesi şaşırttı. Ama bu soruyu kim olursa olsun mahkeme tarafından rutin olan bir soru olduğundan bi haber sarışın İşçil şok oldu.Oyuncu Bade İşçil, Nişantaşı’ndaki evinin açık adresini sosyal medyada paylaşan boşanma davaları süren eşi Malkoç Sualp’in kardeşi Tarkan Sualp ile mahkemelik oldu. Tarkan Sualp hakkında Bade İşçil’in “Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” ve “Sesli, yazılı veya görüntülü Hakaret” suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasına katılan İşçil, Tarkan Sualp’ten şikayetçi oldu. İstanbul’da görülen duruşmaya Tarkan Sualp katılmadı. Sulap’ten şikayetçi olan ise Bade İşçil ise duruşmada hazır bulundu. İşçil, ifadesi esnasında kamuoyu tarafından tanınmış ve sosyal medyada takip edilen bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz?” diye sordu. Bade İşçil de “Oyuncuyum” diye yanıt verdiİşçil, “Sosyal medyada, evimin adresi sanık tarafından deşifre edilmiştir. Boşanmada suçlu benmişim gibi göstermeye çalışılması nedeniyle şikayetçiyim” dedi. Hakimin “Boşandınız mı?” sorusunu ise İşçil, “Henüz boşanmadım” diye yanıtladı.Tarkan Sualp’in avukatı ise, Sualp’in şehir dışında bir toplantıya katıldığı için duruşmaya gelemediğini belirterek gelecek celse müvekkili ile birlikte savunma yapacaklarını söyledi.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in boşanma davasının ilk duruşması, dün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü.Duruşmaya taraflar yerine sadece avukatları katıldı. Yayın yasağı olan ve gizlilik kararı verilen duruşmada mahkeme hakimi, taraf avukatlarına çiftin barışmaları için son bir çağrıda bulundu.Malkoç süalp bade işçil ile barışmak için elinden geleni yaptı amam işçil resti çekti.

Duruşmaya taraflar yerine sadece avukatları katıldı. Yayın yasağı olan ve gizlilik kararı verilen duruşmada mahkeme hakimi, taraf avukatlarına çiftin barışmaları için son bir çağrıda bulundu. Ancak avukatlar hakimin bu konudaki ısrarına olumsuz cevap vererek müvekkillerinin boşanmakta kararlı olduklarını ifade etti. Duruşma sonunda, Malkoç Süalp’in oğlu Azur’la görüş süresini 5 saat daha artırdı. Süalp, daha önce pazar günleri 10.00-13.00 saatleri arasında görüştüğü oğlu ile artık 10.00-18.00 saatleri arasında, ayrıca dini bayramların ikinci gününde görüşebilecek. Geçtiğimiz günlerde saatin kaybolması ile gündeme gelen Bade İşçil ile malkoç Süalp yine gündemde. Malkoç Süalp, çocuğunu görme hakkını engellediğini ve yalan beyan verdiğini söylediği Bade İşçil’den şikâyetçi oldu. Süalp, İşçil’i 3 yıl hapis istemiyle savcılığa şikâyet etti.

Boşanma davaları 'Dallas' dizisine taş çıkartan Bade İşçil ile Malkoç Sualp arasındaki gerginlik iyice tırmandı! İşçil, boşanma ve Azur'la ilgili velayet davası sürerken 26 Kasım 2015'te eşini uyuşturucu kullanmakla suçladı. Bu iddia üzerine 3 ayrı hastaneden uyuşturucu kullanımına dair kan, saç ve idrar testi yaptıran Malkoç Sualp, negatif çıkan sonuçlar ile birlikte soluğu hemen savcılıkta aldı.

Sosyetik işadamı, Bade İşçil hakkında şikayet duyurusunda bulundu. Sualp'in iddiasına göre Bade İşçil, kendisinin uyuşturucu kullandığını iddia ederek çocuğunu görme hakkını engellemek ve boşanma davasını olumsuz etkilemek istedi.

Malkoç Sualp'in 'yalan ve iftira' iddiasıyla hakkında şikayet duyurusunda bulunduğu Bade İşçil hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenebileceği öğrenildi. Sosyetik işadamı, oğlu Azur'u daha fazla görebilmek için yeniden hukuksal yollara başvuracağının da altını çizdi. Bu arada Mart 2013'te tanışıp 2 ay içinde evlenen olaylı çiftin Ağustos 2014'te oğulları Azur dünyaya geldi. Ancak güzel oyuncu, geçtiğimiz Temmuz'da eşine 'şiddet' iddiasıyla boşanma davası açınca ünlü çiftin aşkı düşmanlığa dönüştü.

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden birisi olan boşanmlarına ramak kalan malkoç süalp fırtına gibi esmeye başladı kendini o güzele mi kaptırdı.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak kuzey güney dizisinde rol alan sonrasında sektöre ara veren güzel oyuncu bade işçil malkoç süalp ile evlendi fakat evlilik çabuk çatırdamaya başladı Şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan çift yeni aşklara başladı bile.Henüz boşanma davası Bade İşçil ile devam eden işadamı Malkoç Süalp magazincilere kötü yakalandı. Malkoç Süalp, yanında sevgili söylenen kadın ile Nişantaşı'da yakalandı.İkili habercileri görünce panik olarak oradan uzaklaştılar.

Oğlu Azur'un annesi Bade İşcil'le çekişmeli boşanma süreci devam eden Malkoç Süalp, önceki gün Nişantaşı'nda bir kadınla objektiflere takıldı. İkili, Beymen Brasserie'de yemek yedi.Çıkışta art arda patlayan flaşlar Süalp'e panik yaşatırken kendisine eşlik eden kadın hızla mekâna döndü.

Boşanma davaları süren Bade İşcil ile Malkoç Süalp arasında sular durulmuyor. Bade İşcil işe Malkoç Süalp 2013 yılında nikah masasına oturmuş, bu evlilikten de Azur isminde bir de oğulları olmuştu. Çift haziran ayında 'şiddetli geçimsizliği' sebep göstererek, boşanmak için mahkemeye başvurdu.Ayrılık kararının ardından Malkoç Süalp, Azur ile özel günlerde görüşebilmek için mahkeme kararı çıkardı.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp’in olaylı boşanma davaları sürerken olan minik Azur’a oldu. Önceki gün 3 yaşına basan Azur için anne İşçil, babasının Büyükada’daki evinde bir kutlama yaptı. Azur’un kutlamasında başrolde güzel oyuncunun köpeği ‘Mösyö’ de vardı.

Mahkeme kararıyla oğlunu sadece hafta sonları görmesine izin verilen Malkoç Süalp ise bu özel günde oğlunun yanında olamadı. Geçtiğimiz haftalarda Bade İşçil’i “Hafta sonları bile oğlumu bana göstermiyor” diyerek suçlayan sosyetik iş adamı, dedikodulara göre yaş gününden 1 gün önce Bade İşçil’i aradı.

Sosyetik iş adamı, halen resmen evli olduğu güzel oyuncuya “Doğum gününde Azur’u görmeme izin ver” ricasında bulundu. Ancak Bade İşçil, “Buraya gelirsen seni yine polise şikayet ederim” diyerek Malkoç Süalp’in bu özel günde Azur’u görmesine izin vermedi. Bade İşçil, iş adamına nispet yaparcasına da oğlunun yaş gününde çekilen kareleri instagram’da paylaştı.

Bade İşcil ile Malkoç Süalp, 2013'te evlenmişti. Geçimsizlik nedeniyle ayrılan ikili, düğünde takılan takılardan ortak aldıkları evin ödemesine kadar birçok konuda mahkemelik.

Güzel oyuncu bade işçil ile eşi malkoç sualp arasına yine kara kedi girdi.Bade İşçil ile Malkoç Süalp düğünde takılan takılardan, ortak aldıkları evin ödemesine çocuklarının velayetine kadar birçok konuda birbirlerini suçluyor. Suların hiç durulmadığı bu boşanmayla ilgili yeni bir kriz daha çıktı.Bebeği öyle içeri alıyorlar.Oğlum sağlıksız bir ortamda yaşıyor diye daha önce isyan eden Malkoç Süalp velayet davası açmaya hazırlanıyor di önemli açıklamalarda bulundu.

Bade İşçil geçen Temmuz’da “Eşim bana şiddet uyguluyor” diyerek boşanma davası açtı.Malkoç Süalp ise evde çalışanları şahitgöstererek iddiayı yalanladıktan sonra ikili arasında savaş başladı.Evlerini ayıran ancak boşanamayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp düğünde takılan takılardan, ortak aldıkları evin ödemesine, çocuklarının velayetine kadar birçok konuda birbirlerini suçluyor. Suların hiç durulmadığı bu boşanmayla ilgili yeni bir kriz daha çıktı.Malkoç Süalp'in ailesine yakın bir kaynak 'Azur, sağlıksız, kavga dolu bir evde büyüyor' diyerek yeni bir tartışma konusu ortaya attı. Bu iddiaya göre: Bade İşçil’in kışın Kurtuluş, yazın Büyükada’da oğlu Azurile yaşadığı evde boşanmış olan anne ve babasıyla, babasının şimdiki eşi hep birlikte kalıyor. İki kadın arasında sık sık kavga çıkıyor.

Malkoç Süalp oğlu Azur’u bu eve bırakırken aile bireyleri Azur’un vücudunda darp, dayak izi var mı diye kapıda kontrol ediyorlar. Bebeği öyle içeri alıyorlar.“Oğlum sağlıksız bir ortamda yaşıyor” diye daha önce isyan eden MalkoçSüalp velayet davası açmaya hazırlanıyor.

Son Olarak kuzey Güney dizisinde rol alan sonrasında evlenerek setlere ara veren bade işçiliçin başı bir türlü beladan kurtulmuyor Güzel oyuncu bade işçil evliliyle yine başı dertte Malkoç Süalp 1 milyon 580 bin dolara aldıkları Ulus Savoy Konutları’ndaki dairenin 3 aylık kredi borcunu ödemediği iddiasıyla boşanmak üzere mahkemelik olduğu Bade İşçil’e 226 bin lira tutarında icra takibi başlattı. kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Malkoç Süalp; Ulus'taki 4.5 milyon liralık evlerinin kredi borcunu üç aydır ödemediğini söylediği Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. İşçil, itiraz etti Daha önce mal paylaşımı konularıyla birçok kez gündeme gelen ve karşılıklı boşanma davaları devam eden Bade İşçil-Malkoç Süalp cephesinde yeni gelişme... Süalp, İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. Ödenmeyen Ağustos, Eylül ve Ekim 2015 kredi borçları için İstanbul 22. İcra Müdürlüğü'nde 226 bin liralık icra takibi başlatan Süalp, daire bedelinin yarısını İşçil'in ödemesi gerektiğini savundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçeye göre; Süalp ile İşçil, evlendikten sonra birlikte oturmak için Ulus'taki daireyi, 7 Ekim 2103'te satın aldı. İşçil, daire için peşinat olarak 395 bin dolar öderken, Süalp de 57 bin lira verdi. Ulus'taki dairenin aylık kredi ödemeleri ise Süalp ve İşçil tarafından eşit olarak ödenecekti. Ancak iddiaya göre İşçil; verdiği peşinat dışında bugüne kadar hiç para ödemedi. Süalp ise aylık kredi ödemeleri, tapu harcı, noter sözleşme ücreti, KDV ve peşinat dahil daire için 2 milyon 800 bin lirayı geçen ödeme yaptı. Bade İşçil ise icra takibine itiraz etti. İşçil'in avukatı, "Müvekkilim bu daireye peşinat olarak 395 bin dolar vermiştir. Tüm birikimini bu daireye yatırmıştır. Malkoç Süalp'te ise para yoktur. İşçil; yuvayı diş kuş yapar misali, birikimini buraya yatırarak yuvanın satın alınmasını sağlamıştır. Müvekkilim peşinatı ödemeseydi bu dairenin satın alınması imkansızdı. Kredi borçlarını davacının ödemesi şartıyla bu evdeki hakkımızı istiyoruz" dedi. Süalp'in avukatı ise, "Banka dekontları, sözleşmeler ve banka kredi kayıtları karşısında davalının, 'Yuvayı yapan diş kuştur. Davalı (Bade İşçil) olmazsa bu taşınmaz alınamazdı' iddiası faraziyeden ibarettir. İcra takibine itiraz eden davalıyla ilgili yasal takip işlemleri devam edecektir" dedi.

Öte yandan Bade İşçil, Ulus'taki konutun satışı sırasında imzaladığı 'Kredi borcu eşit şekilde ödenecektir' yazılı protokolden haberi olmadığı gerekçesiyle iptal davası açtı. İşçil'in avukatı, "Müvekkilim böyle bir protokol imzaladığını hatırlamamaktadır. Hileyle imzalatılmış ya da müvekkilimin imzası taklit edilmiş olabilir. Protokolde ev kredisinin eşit olarak ödeneceği yazmaktadır. Müvekkilim, evliliğinde hiçbir zaman maddi hesaplar yapan biri olmamıştır. Noterde imzalanmayan bu protokolün iptalini istiyoruz" dedi.

Bade İşçil Kimdir?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım'la abisi Nişantaşı’nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu’nda 1600 kişi içinden 146’ncı oldu.

 Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço'nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül'ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star'da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak’dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel dizisi bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner ile birlikte oynadı.

Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor.

Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında “Becel” yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı.

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi. 9 Ağustos 2014 tarihinde Azur adında bir erkek çocuğu oldu. 2015 yılının Temmuz ayında boşanma davası açtı.

Filmleri

2006 - Gülpare

2007 - Metropol Cafe

2009-2011 - Ezel

2011-2013 - Kuzey Güney

Ödülleri

2012- Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu, Kuzey Güney

2012- Galatasaray Üniversitesi, En İyi Kadın Oyuncu, Kuzey Güney

Mahsun Kırmızıgül Kimdir?

Mahsun Kırmızıgül’ün gerçek adı Abdullah Bazencir’dir. Zaza kökenli Mahsun Kırmızıgül 26 Mart 1969 tarihinde 22 çocuklu bir ailenin ferdi olarak Diyarbakır'ın Han ilçesinin Vezir köyünde dünyaya geldi. Annesi Fahriye Hanım, babası Mahmut Bazencir’dir. Mahsun Kırmızıgül doğduktan sonra babası imam nikahlı annesini ve kardeşlerini bırakıp Bingöl'e gitmiş. Mahsun, ilkokul çağına gelince, aile Diyarbakır'a göç eder. Diyarbakır'ın Kore Mahallesi'nde geçer çocukluğu.

 İlk ve Orta okulları Diyarbakır'da okudu. Babası gittikten sonra eve bakan abisinin iş kazasında ölümünden sonra annesi bir kiremit ocağında çalışmaya başladı, Mahsun Kırmızıgül’de Çiğ köftecide çalıştı, çaycılık yaptı, boyacılık yaptı, kaçak sigara sattı evin geçimine katkıda bulunmak için.

Önce Diyarbakır Karpuz Festivali'nde duyurur adını, sonra düğünlerde türküler söylemeye başlar.

Öz Diyarbakır seyahat şirketinde çalışan Hacı Tahir adlı bir şoför vasıtası ile İstanbul’a doldurduğu bir kaseti gönderir. ‘Güneş Plak’tan plak doldurmak için 1984 yılında İstanbul’a çağırılır. Bu arada İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nde eğitim görmeye başlar. Ve 1989'da Fatih'te oturan Gölgem Hanım'la evlenir, birkaç yıl sonra ayrılır. Bu evlilikten bir oğlu olur. Yitirdiği ağabeyinin adını verir ona: Mahmut. Ama babasının ona yaptığını yapmaz ve oğlu annesinin yanında kalsa da onu hiç yalnız bırakmaz; özellikle bayram günlerinde.

1980 yılında müzik çalışmalarına başlayan Mahsun Kırmızıgül amatörce 8 albüm yaptı. Profesyonel anlamda ilk albümü “Alem Buysa Kral Sensin” le 1993'te müzik dünyasına bomba gibi düştü ve listelerin zirvesine oturdu.

1994' ün ikinci yarısında Prestij Müzik şirketine Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir' den sonra üçüncü ortak olarak girdi. Ve yapımcı olarak da müzik sektörü içindeki yerini aldı.

1998 Kral Tv Video Müzik ödüllerinde halkın verdiği oylarla üç ayrı dalda ödül aldı. Mahsun Kırmızıgül, “Güneşi Gördüm” filminde, sosyal ve ekonomik sıkıntılar yüzünden başka ülkelere iltica edenlerin dramını anlattı.

Mahsun Kırmızıgül 1998 yılında Bade İşçil ile birlikte olmaya başladı. 2005 yılında ayrıldılar. Ardından 2,5 yıl birlikte olduğu çello sanatçısı Mine Cangal ile 2011 yılında nişanlandı, 2011 yılında ayrıldılar.

2010 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği “New York'ta Beş Minare” adlı sinema filminde başrollerde Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Mahsun Kırmızıgül Robert Patrick, Gina Gershon, Danny Glover rol almıştır.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaryosunu yazan ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulut başrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Mahsun Kırmızıgül 14 Şubat 2016 tarihinde avukat Ece Binay ile Amerika'nın Los Angeles kentinde evlendi.

Ödülleri

2012 - 3.Antalya Televizyon Ödülleri - En İyi Dizi (Dram) (Hayat Devam Ediyor 1. Sezon) /

2008 - 41.Houston Film Festivali - En İyi Film (Beyaz Melek)

2008 - 41.Houston Film Festivali - En İyi Yönetmen (Beyaz Melek)

Albümleri

1984 - Yürek Yarası

1985 - Buda Yeter

1986 - Terkedildim

1987 - Sarışınım

1988 - Paylaşamam

1989 - İstanbul Geceleri

1990 - Şimdiki Zaman

1991 - Nilüfer

1993 - Alem Buysa Kral Sensin

1994 - 12'den Vuracağım

1995 - Dünden Bugüne

1995 - Mutlu Ol

1995 - İnsan Hakları

1996 - Sevdalıyım - Hemşerim

1997 - Nostalji 1

1998 - Yıkılmadım

2000 - Yoruldum

2001 - Ülkem Ağlar & Yoruldum

2002 - Yüzyılın Türküleri

2003 - Bir Demet Kırmızıgül

2004 - Sarı Sarı - Başroldeyim

2006 - Dinle

2011 - Küçük Gelin

Filmleri ve Dizileri

Yönetmen

2014 - Mucize (Sinema Filmi)

2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (Genel Yönetmen) (TV Dizisi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Sinema Filmi)

2009 - I Saw The Sun (Güneşi Gördüm) (Sinema Filmi)

2007 - Beyaz Melek (Sinema Filmi)

Senaryo

2014 - Mucize (Sinema Filmi)

2013 - Firuze (TV Dizisi)

2012 - Benim İçin Üzülme (TV Dizisi)

2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Sinema Filmi)

2009 - I Saw The Sun (Güneşi Gördüm) (Sinema Filmi)

2009 - Gecenin Kanatları (Sinema Filmi)

2007 - Beyaz Melek (Sinema Filmi)

Oyuncu

2014 - Mucize (Bozat) (Sinema Filmi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Fırat) (Sinema Filmi)

2009 - I Saw The Sun (Güneşi Gördüm) (Ramo) (Sinema Filmi)

2007 - Beyaz Melek (Keke Ali) (Sinema Filmi)

2005 - Aşka Sürgün (Hazar Azizoğlu) (TV Dizisi)

2002 - Zalim (Ayaz) (TV Dizisi)

1999 - Yıkılmadım (Yılmaz) (TV Dizisi)

1997 - Acı Günler (TV Dizisi)

1996 - Hemşerim (Davut) (TV Dizisi)

1996 - Bu Sevda Bitmez (Mahsun) (TV Dizisi)

1994 - Alem Buysa (Mahsun Kırmızıgül) (TV Dizisi)

1987 - Sarışınım / Yaşamak Haram Oldu (Mahsun) (Sinema Filmi)

Müzik

2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Sinema Filmi)

2009 - I Saw The Sun (Sinema Filmi)

2009 - Gecenin Kanatları (Sinema Filmi)

2007 - Beyaz Melek (Sinema Filmi)

2002 - Zalim (TV Dizisi)

1999 - Yıkılmadım (TV Dizisi)

1997 - Acı Günler (TV Dizisi)

Yazım Ekibi

2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)

Müzik ekibi

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Şarkılar) (Sinema Filmi)

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler