Görüş Bildir

Özge Ulusoy evlenmeyecek boşa uğraşmayın!

Ünlü manken ve bir dönemin Survivor güzeli Özge Ulusoy şu sıralar magazin gündeminden de düşmüyor. Bunun sebebi ise Özge Ulusoy’un evlilik hakkındaki düşündükleri. Türkiye ikinci Güzellik kraliçesi Özge Ulusoy’un evlenmek istememesi akıllara “Evlenmem evlenmem” şarkısını getirdi.

Özge Ulusoy evlenmeyecek boşa uğraşmayın!

Sevgilisi Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı sürekli magazin gündeminde olan ünlü manken ve balerin Özge Ulusoy "Ben evlilik isteyen biri değilim. Şu an Hacı'yla da evlenemem. İstediğim tek şey var o da kariyer" ifadelerini kullandı.             

Bir dönem Survivor yarışmasıyla da gündeme gelen, podyumların aranan mankeni Özge Ulusoy, önceki gün katıldığı bir organizasyonda dikkat çekici açıklamalar yaptı. Daha önce televizyoncu Ferruh Taşdemir ile yaptığı ve 24 saat sonra boşanma kararı aldığı evlilikle olay olan Özge Ulusoy Hanımefendi, bu kez katıldığı gelinlik defilesinde gazetecilerle sohbet etti.

EVLİLİK TEKLİFİ VAR MI YOK MU?                                                                        

Cemile Sultan Korusu'ndaki tanıtımda podyuma çıkan Ulusoy, "Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldınız mı?" sorusu karşısında herkesi şoke edecek açıklamalar yaptı.

"Ben evlenmek isteyen biri değilim" diye sözlerine başlayan güzel oyuncu ve manken konuşmasını şöyle sürdürdü: "Haberlerde hep benim Hacı'ya evlenelim baskısı yaptığım yazılıyor. Öyle bir şey yok. Ben evlilik isteyen biri de değilim. Benim için öncelikle mesleğim gelir. En büyük mutluluğum da  kariyerimde istediğim noktaya gelmektir. Şu an Hacı'yla da evlenemem. Evlenip çocuk yaparsam bu hayallerim yarım kalır"

TEKLİF YOK

Sabancı Ailesi'nin Özge Ulusoy'u gelin olarak istemediği iddialarından da sıkılan manken Ulusoy, Hacı Bey'den bir evlilik teklifi almadığını da söylemeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi