Görüş Bildir

Özge Ulusoy istenmeyen gelin değil, istenen gelin!

Uzun süredir Hacı Sabancı’yla olan ilişkisiyle sık sık magazin gündemine gelen ve evliliği merak konusu olan güzel manken Özge Ulusoy katıldığı bir tanıtımda özel hayatıyla ilgili sorulara da şakayla karışık yanıtlar verdi. Özge Ulusoy “Göz önünde olmadan ilişki yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy istenmeyen gelin değil, istenen gelin!

Güzel manken Özge Ulusoy, yeni hazırladığı mayo koleksiyonunu Çeşme’de tanıttı. Oyuncu sunucu ve model Irmak Atuk’un da katıldığı tanıtımda objektiflerin karşısına geçip tasarımlarını anlatan ünlü manken, özel hayatıyla ilgili sorulara da hem içtenlikle hem de şakayla karışık yanıt verdi.

ŞAKA ŞAKA!

Hacı Sabancı’yla aşk yaşayan Ulusoy, evlilik soruları üzerine “Evlilik yok, düşünmüyoruz. İzin de vermiyorum. Şaka şaka, yapacak çok işimiz var. Projelerimize bakıyoruz. Çok güzel bir ilişkimiz var, göz önünde olmadan bu ilişkiyi yaşıyoruz” dedi.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL!

Sabancı Ailesi’nin kendisini istemediği iddiasının doğruyu yansıtmadığını da belirten Ulusoy, “Sabancı Ailesi beni istemiyor diye bir şey yok. Hacı ve ben bir konu hakkında açıklama yapmıyorsak, öyle bir şey yoktur” diye konuştu.

Star

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi