Özge Ulusoy sarı saçıyla önce şaşırttı, sonra güldürdü!

Miss Turkey 2003 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması’nda ikinci olan Özge Ulusoy manken, sunucu ve oyunculuk yapıyor. On parmağında on marifet olarak adlandırılan güzel manken ve oyuncu, sunucu Özge Ulusoy bir alışveriş sitesinin ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıttığı katalog çekimlerindeki bir fotoğrafıyla hayranlarını şoke etti.

Özge Ulusoy sarı saçıyla önce şaşırttı, sonra güldürdü!

Manken ve sunucu  Özge Ulusoy, bir alışveriş sitesinin ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıttığı katalog çekimlerinden bir kareyi  Instagram hesabından paylaştı. Özge Ulusoy, ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıttığı katalog çekimlerinden paylaştığı sarışın ve kısa saçlı haliyle hayranlarını şaşkına uğrattı.

Sarışın imajının yakışıp yakışmadığı konusunda takipçileri ikiye ayrılırken Ulusoy'un çekimlerde peruk kullandığı öğrenildi.

TAKİPÇİLERİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Uzun ve koyu ton saçlarıyla tanınan Özge Ulusoy'un sarışın ve kısa saçlı halini gören takipçileri şoke oldu.

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Sarışın imajının yakışıp yakışmadığı konusunda takipçileri ikiye ayrılırken Ulusoy'un çekimlerde peruk kullandığı öğrenildi.

İşte Özge Ulusoy'un sarı saçlı (PERUK) fotoğrafı;

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

1982 Ankara Doğumlu olan Özge Ulusoy Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi ünlü profesyonel Türk manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusudur.

Hayatı

2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look'a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı. Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajans'a kayıt oldu. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun ardından Panama'da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı. 2007'de FOX TV'de yayınlanan Senin Uğruna dizisinde Rafet El Roman ile başrolde oynadı. Aynı yıl Uğurkan Erez Ajans'a geçti ve hâlen o ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Bu sırada modellik kariyerine önemli modacıların ve firmaların defileleriyle devam etti. Bunlar arasında ilk göze çarpan modacılardan Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Özgür Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu; firmalardan ise Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols ve Mango bulunmaktadır.

2006 yılında Arka Sokaklar adlı polisiye dizisinin ilk sezonunda rol aldı. 2007'de FOX TV kanalında yayınlanan “Senin Uğruna” dizisinde Rafet El Roman'la oynadı. Ardından 2008 yılında Arka Sokaklar dizisine tekrar döndü. 2010 yılında Star TV'nin Ateşe Yürümek adlı dizisinde rol aldı.

2011 yılında ise ilk sinema filmi olan “Kutsal Damacana: Dracoola”da başrolde oynadı.

Özge Ulusoy, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada Ünlüler Grubu'nda 2 Nisan 2011 tarihinden 6 Haziran 2011 tarihine kadar Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmış ve yarışmaya beşinci olarak veda etmiştir. Derya Büyükuncu'nun birinci olduğu yarışmada diğer yarışmacılar ise Nihat Doğan, Ebru Destan, Asena Onur Çakmak, Pascal Nouma, Zeynep Tunuslu idi.

Hemen ardından “Bugün Ne Giysem?” yarışmasında yarışmacıları podyuma hazırlama işini üstlendi.

Özge Ulusoy katıldığı, 2011 yılının yazında başlayan “Yok Böyle Dans” yarışmasının finali 9 Ocak 2012 tarihinde yapıldı ve birinciliği kazandı. Jüri üyeleri Sait Sökmen, Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın olurken, sunucular; Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay oldu. Yarışmacılar ise ; İvana Sert, Helin Avşar, Alp Kırşan, Aydın, Altay, İlhan Mansız, Nez, Özge Ulusoy, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Almeda Abazi, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya'dır.

4 Haziran 2010 tarihinde Yapımcı Ferruh Taşdemir ile evlendi. 29 temmuz 2010 tarihinde boşandılar.

23 Mart 2015 tarihinde Show TV’de başlayan, sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı “Bugün Yıldız Benim” adlı yarışmada sesine, stiline, tarzına güvenen ev hanımları yarışacak, jüri koltuğunda Mert Ekren, modacı Hakan Akkaya ve türkücü Songül Karlı olacak.

Ödülleri:                                                            

2014 - 9. Uluslararası Dadaş Film Festivali - En iyi kadın oyuncu (Kadın İşi: Banka Soygunu)

Filmleri ve Dizileri: :

2007 - Senin Uğruna(Dizi)

2008 - Dilek Ağacı (Dizi)

2009 - Arka Sokaklar(Dizi)

2009 - Ev (Konuk Oyuncu)(sinema filmi)

2010 - Ateşe Yürümek (Dizi)

2011 - Kutsal Damacana: Dracoola(sinema filmi)

2012 - Türk'ün Uzayla İmtihanı(Dizi)

2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Gözde)(sinema filmi)

2013 - Kadın İşi: Banka Soygunu (Nihal)(sinema filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz