Özgü Namal’ın hipnotik doğum olayı

1978 doğumlu Selanik kökenli Özgü Namal değişik bir yöntemle bebeği Nefes’i dünyaya getirdi. Hipnotik doğum olarak adlandırılan yöntemin eğitimini Doktor Adil Maviş verdi. Adil Maviş Hipnotik Doğum’un detaylarını 2. Sayfa programında açıkladı.

Özgü Namal’ın hipnotik doğum olayı

EMRE ATEŞ

2003 yılında oynadığı Kurtlar Vadisi dizisiyle akıllara kazınan ve Polisiye dizi dallarında En iyi kadın oyuncu ödülünü alarak şöhret olan Özgü Namal, anne oldu.

Özgü Namal değişik bir doğum yöntemiyle bebeği Nefes’i dünyaya getirdi. Hipnotik Doğum olarak adlandırılan Doğum yönteminin eğitimini Doktoru Adil Maviş verdi. Adil Maviş, 2. Sayfa programına Hipnotik doğum ile ilgili geniş bilgiler verdi.

İÇGÜDÜSEL DOĞUM                      

Özgü Namal’ın bebeği Nefes’in bu doğum tekniğiyle birlikte daha huzurlu uyuyacağını belirten Dr. Maviş, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Özgü Hanım, doğumdan 6 ay önce niyetlendi. Ve ilk doğumu bu. Doğum denince akla ilk gelen acıdır. Doğumda ağrıyı azaltan iğneler hiçbir şekilde vurulmuyor. Aslında kişi doğumu kendi kendine yapıyor. Ağrılarını da kendi kendine azaltıyor. İçgüdüsel bir doğum diyebiliriz.

Özgü Namal geçen Cuma günü evinde doğum yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler