Paramparça 24. bölüm ağızları açıkta bıraktı - Tıkla

Star TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Paramparça'nın 24. bölümü yine ağızlar açıkta izlendi. Paramparça Pazartesi günlerinde birinciliği kimseye kaptırmıyor. Paramparça 24. Bölüm izlemek isteyenler haberimizden ulaşabilir.

Paramparça 24. bölüm ağızları açıkta bıraktı - Tıkla

Pazartesi akşamlarının birinciliğini kimseye kaptırmayan Paramparça 24. bölümünde yine izleyicileri koltuklara yapıştırdı.

Dizinin dün akşam ekranlara gelen 24. son bölümünde üzerindeki baskılara dayanamayan Cansu ortalığı birbirine katar.

PARAMPARÇA 24. BÖLÜM NE OLDU?

Gülseren evi terk ediyor!

Gittikleri restoranda Gülseren’in hakarete uğramasıyla çılgına dönen Cansu ortalığı birbirine katar. Üzerine bir de, Cihan ve Gülseren’in ‘yasak aşk’ haberi eklenir. Olanlara daha fazla dayanamayan Gülseren, Cihan ve Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen evi terk eder.

Hazal’ın şımarıklıkları herkesi bezdiriyor

Cansu de tıpkı öz annesi Gülseren gibi inatçı çıkmıştır. Gülseren ne kadar kaçarsa kaçsın Cansu pes etmez. Ölümden dönen Hazal’ın şımarıkları ise artık arkadaşlarını da bezdirir ve Hazal bir anda kendisini yapayalnız bulur.  Üstelik Cihan da onun rol yaptığının farkına varmıştır.

Cansu’dan ayrılmak zorunda kalan, Hazal’a ise bir türlü ulaşamayan Gülseren isyan eder: “İki kızım var ama yapayalnızım!”

Gülseren’in peşine adam takan Rahmi Bey, Dilara’ya bazı itiraflarda bulunur. Rahmi Bey’in Gülseren’e bu kadar acımasız davranmasının sebebi aslında kendi geçmişinde gizlidir.

Cansu, Özkan’ı babası olarak kabul etmiyor.

Öz babası Özkan’ın velayet davası açtığını öğrenen Cansu ise Özkan’ın karşısına çıkarak hesap sorar. Özkan, “Ben senin kızın değilim” diyen Cansu’nun kalbini yeniden kazanmak için bir plan yapar ancak her şeyi her zamanki gibi yüzüne gözüne bulaştırır.

PARAMPARÇA 24. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz