Paramparça 37. Son Bölüm'de bilgisayar aranıyor -

Paramparça 19 Ekim 37. Bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Paramparçanın son bölümünde Cihan, Rahmi ve Hazal gözaltına alındılar. Bütün aile şoka girdi. Cihan’a sorguda bilgisayarın nerede olduğu soruldu ancak yanıt gelmedi. Paramparça 37. Son bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları…

Paramparça 37. Son Bölüm'de bilgisayar aranıyor -

Star TV’nin Pazartesi günleri vazgeçilmez dizisi Paramparça 37. Bölüm izleyenler tam anlamıyla şok üstüne şok yaşadılar. Paramparça 37. Bölüm’de neler oldu?

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan ve Rahmi Bey, Hazal yüzünden gözaltına alındı. Dilara ve Ozan ise bu yüzden sinirden çılgına döndüler. Dilara Hazal’a olan kızgınlığını bir türlü geçiremiyor. Cansu ne kadar dil dökse de Dilara Hazal’ı kabullenmeyeceğini belirtti. Dilara gözyaşlarına boğuldu ve “Artık dayanamıyorum” dedi Cansu da ona destek oldu ve ağladı. Hazal, Cihan ve Rahmi bey sorgudaydı. Hazal ise yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı. Teoman’ın ölümüyle sorgulanan Rahmi, Hazal ve Cihan ne yapacaklarını bilmiyorlardı ve Polis de sorguda üzerlerine gidiyordu. Hazal sorguda her şeyin bilgisayarda kayıtlı olduğunu söyledi. Cihan’a sorulan “Bilgisayarı siz mi aldınız” sorusu ise yanıt bulmadı. Paramparça son bölüm izlemek için linkten yararlanabilirsiniz.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler