Paramparça 60. bölüm (son bölüm) neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 60. yeni bölümü ile Pazartesi akşamı ekranları başına geldi. Paramparça 60. bölümünde neler oldu? Paramparça 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilara ve Harun arasındaki alevlenen aşk ateşine bir yenisi daha eklenecek!

Paramparça 60. bölüm (son bölüm) neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 60. yeni bölümü ile Pazartesi akşamı ekranları başına geldi. Paramparça 60. bölümünde neler oldu? Paramparça 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilara ve Harun arasındaki alevlenen aşk ateşine bir yenisi daha eklenecek!

Star TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Paramparça yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Bebeğin doğumunu öğrenen ve kendisine ait olduğunu düşünen Harun, Dilara ile yeniden birleşme yoluna gidiyor. Candan'ın çarpmak için üzerlerine sürdüğü arabayı fark eden Harun, Dilara ile arabanın arasına atlayınca arabadan kurtulmayı başaramıyor. Bu durum üzerine Harun'un aşkını fark eden Dilara şoka giriyor. Paramparça 60. Bölüm fragmanı ve önceki bölüm hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Deniz geçmişiyle şoka uğruyor!

Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir. Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Cihan ise Hazal’ın kötülüklerini daha fazla alttan almamaya karar verir. Demir’e bakıcı olarak yalıya gelen Sevinç artık, Hazal’ın suç ortağıdır.

Harun, bebeğin doğumunu öğreniyor!

Dilara’nın doğumunu Maide Hanım’dan öğrenen Harun, Demir’in kendi çocuğu olduğuna emindir. Maide Hanım, vakıf bahanesiyle yalıya gider ve bebeğe ait bir eşyayı gizlice alır. Dilara’dan bir şans daha istemeye kararlı olan Harun, Dilara ile yüz yüze gelmenin bir yolunu bulur ancak, Candan bu buluşmaya izin vermeyecektir.

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te Star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Kavuşmaları kadar ayrılmaları da imkansız… Büyük, paramparça bir aşk hikayesi… Ayrı dünyalara ait olan iki insan, ne kavuşmaları ne de ayrılmaları mümkün… İki kaza ile yoları hiçbir zaman ayrılmayacak şekilde kesişen 6 kişi... Bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken yolları birleşecek ve sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirine bağlanacaklar… Çok zor ekonomik şartlarda 14 yaşındaki kızını yetiştirmeye çalışan Gülseren, görümcesi ile yaşamaktadır. Yaşadıkları küçük dünyayı zorlayacak hevesleri olan 14 yaşındaki kızıyla baş etmeye çalışırken hayatı bir anda tepetaklak olur. Genç kadın, kendisini yıllar önce terk eden kocasıyla boşanma işlemlerini yürütürken, yağmurlu bir günde, travmatik bir olay sonucunda Cihan ile karşılaşır. Cihan, evli ve iki çocuk sahibi bir adamdır. İyi bir baba, cesur bir işadamı, mutsuz bir erkektir. 15 yıl arayla gelen iki kaza ile, iki kadın bir erkek ve üç çocuğun hayatı ve kaderleri hiç beklemedikleri, üstüne üstlük aşılması mümkün olmayan bir şekilde sonsuza kadar birbirlerine bağlanacaktır. Ortadaki soru cevapsız, çözüm imkansızdır.

Kaynak: Diyarbakır Söz