Görüş Bildir

Paramparça yeni sezon fragmanı yayında -(İşte müthiş bölüm)

Star TV’nin soluksuz izlenen dizisi Paramparça müthiş 31. Bölümü ile ekranlara ara vermişti. Yeni sezona 14 Eylül’de merhaba diyecek olan fenomen dizinin 32. Bölüm yeni sezon fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Paramparça 32. Yeni bölüm fragmanı izlemek için ayrıntılar haberimizde… Paramparça yeni sezon fragmanı yayında - İzle (İşte müthiş bölüm)

Paramparça yeni sezon fragmanı yayında -(İşte müthiş bölüm)

Paramparça müthiş 31. Bölüm ile ekranlara ara vermişti. Peki, 31. Bölüm’de neler olmuştu? Önce onu hatırlayalım;

PARAMPARÇA 31. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin sezon finalinde herkesi şok eden gelişmeler yaşandı. Tekerlekli sandalyeye mahkum Hazal'ın yardım çığlığını kim duyacak? Cihan'ın arabasına konan bomba kime zarar verecek?

Kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren’in bu işbirliği uzun sürmez. Gülseren’i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdur. Dilara’nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren’den vazgeçmeyeceğini söyler. 

PARAMPARÇA 32. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Paramparça 32. Yeni bölüm fragmanında Dilara, Gülseren’e olan tepkisini dile getiriyor. Dilara, Gülseren’in hayatını, çocuklarını, kocasını, villayı istediğini söylüyor. Paramparça 32. Yeni bölümü ile 14 Eylül’de Star TV’de!

PARAMPARÇA 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi