Paramparça'nın Osman'ı Kiraz Mevsimi'nde boy gösterecek artık!

Fox TV’nin Kiraz Mevsimi dizisi yeni sezona bomba gibi giriyor. Kiraz Mevsimi hem konusu, hem aşkı, hem romantizmi ve hem de yeni oyuncularıyla izleyicisini yine ekrana bağlayacak gibi. İşte Kiraz Mevsimi’nin yeni transferi hakkında bilgi. Eski Paramparça’lı Bülent Düzgünoğlu yeni sezonda Kiraz Mevsimi’nde olacak. Paramparça'nın Osman'ı Kiraz Mevsimi'nde boy gösterecek artık!

Paramparça'nın Osman'ı Kiraz Mevsimi'nde boy gösterecek artık!

'Paramparça'da Osman karakterine can veren Bülent Düzgünoğlu,  Fox TV'de yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisine katıldı. Bülent 'Düzgünoğlu, Kiraz Mevsimi'nde hiç evlenmemiş, annesi ile yaşayan, utangaç ve naif bir karakter olan Sabit Duran ile seyirci karşısında olacak.

KARİYERİ!

Daha önce Her şeye Rağmen, Gece Gündüz, Kayıp Şehir, Kasaba adlı dizilerde ve Üçüncü Sayfa, Hayatın Tuzu, Unutursam Fısılda gibi sinema filmlerinden tanıdığımız Bülent Düzgünoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Başrollerinde Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Dağhan Külegeç'in yer alıdığı 'Kiraz Mevsimi' yeni sezona önümüzdeki günlerde başlayacak.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz