Periscope'ta soyunan Ayşenur Balcı evlilik kararı aldı

Katıldığı İşte Benim Stilim programı ile adını duyuran 20 yaşındaki sexi Ayşenur Balcı, Periscope yayınıyla ülkede büyük olay yaratmıştı. Ayşenur Balcı geçtiğimiz hafta katıldığı İşte Benim Stilim programında sözlendiğini ve evleneceğini duyurdu.

Periscope'ta soyunan Ayşenur Balcı evlilik kararı aldı

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren Ayşenur Balcı'nın itirafı yarışma programına damga vurdu. Ayşenur Balcı ve jüri üyesi Nur Yerlitaş arasındaki diyalog şaşırttı. Yarışmanın sempatik jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın Ayşenur Balcı'nın sevgilisini gördüğünü ve ne zaman nişanlanacaklarını sorması üzerine, başarılı yarışmacı sözlendiklerini açıkladı. Tüm jüri üyeleri ise seni bizden istesin göndermesinde bulundu.

PERİSCOPE’TA SOYUNMASI ÜLKEDE OLAY YARATMIŞTI

Yarışmanın en genç isimlerinden olan Ayşenur Balcı, yarışmadan önce periscope yayınıyla gündeme gelmiş, erkek arkadaşının yanında yarı çıplak bir şekilde binlerce kişiye görüntü vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Yaptığı harekete anlam verilemeyen Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'Uyuşturucu mu almış' gibi soruların sorulmasına neden olmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler