Poyraz Karayel 12. Bölüm yine heyecan dolu

Kanal D'nin yeni ve kısa sürede fenomen olan, her bölümünde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran dizisi Poyraz Karayel'in 12.bölüm fragmanı da yayınlandı ve nefes kesecek yeni bir bölüm daha bizleri bekliyor.

Poyraz Karayel 12. Bölüm yine heyecan dolu

EMRE ATEŞ

Her bölümünde ayrı bir aksiyon ayrı bir macera olan ve izleyenlerine soluksuz anlar yaşatan Poyraz Karayel, 12.bölümde de müthiş aksiyonla ekranlara gelecek.

Kanal D’nin en yeni ve kısa sürede fenomen olmayı başaran, reytinglerin de zirvesini kimseye kaptırmayan Poyraz Karayel 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 12. bölüm fragmanı nefes bile almadan izlenecek gelişmelerin sinyalini de vermiyor değil. Fragmanı bile şimdiden tık rekoru kırdı.

NELER OLUYOR?

Ayşegül ve Poyraz’ın (Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli) aşkı gün yüzüne çıkıyor. Bahri baba da bu ilişkiyi öğrenince işler sarma sapıyor. Fragmanı izleyince siz de göreceksiniz ki Bahri Baba Poyraz’a şöyle sesleniyor; “Poyraz Karayel bu şehri terk etmek için sadece 24 saatin var. Artık ne bir oğlun var, ne bir evin, ne de bir yurdun. Bu şehirden sürüldün sen. Eğer gitmezsen olacaklardan ben sorumlu olmayacağım” sözlerini sarf ederek Poyraz'ı tehdit eden Bahri Baba, Poyraz'ın kafasına silah dayatıyor.

Ayrıntılar için Çarşamba Akşamı Poyraz Karayel’i kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Kaynak: Diyarbakır Söz