Poyraz Karayel 23. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Poyraz’ın imtihanı!

Limon Film’in en iddialı dizisi Poyraz Karayel 23. Bölüm (Yeni bölüm – 10 Haziran) fragmanı yayınlandı ve haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz. Poyraz Karayel’in yeni bölümünde neler olacak, Poyraz’ın imtihanı. İşte Poyraz Karayel yeni bölüm (23. Bölüm) 10 Haziran fragman detayları…

Poyraz Karayel 23. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Poyraz’ın imtihanı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Kanal D’den ekranlarımıza konuk olan ve neredeyse ağızlar açık izlediğimiz Poyraz Karayel’in yeni bölüm (23. Bölüm) fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 22. Bölüm’ün sonunda Ayşegül Poyraz’ın polis olduğunu öğrenmiş ve büyük hayal kırıklığına uğramıştı.

POYRAZ KARAYEL 23. BÖLÜM’DE NE OLACAK?

Poyraz Karayel 23. Yeni bölümünde ise Ayşegül Poyraz’a “Şimdi gidip Babama senin polis olduğunu söyleyeceğim. Sonra da seni öldürmesinler diye ayaklarına kapanıp yalvaracağım” diyor. Poyraz ise bu durum karşısında şoke oluyor. Poyraz Karayel 23. Bölüm fragmanındaki bir diğer ayrıntı ise Poyraz’ın sorgulandığı. Poyraz’ı kim neden sorguluyor. Bahri Umman Polis olduğunu öğrendiği Poyraz için ne karar verecek. Tüm sorular 10 Haziran Çarşamba Kanal D’de Poyraz Karayel’in 23. Bölüm’ünde yanıt bulacak. Poyraz Karayel 23. Bölüm (yeni bölüm) fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM (23. BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz