Poyraz Karayel 24. bölüm (yeni bölüm) fragmanı- İşte Sezon Finali!

Ekranların tartışmasız en çok izlenen dizilerinden olan Poyraz Karayel 24. Bölüm (yeni bölüm – sezon finali) fragmanı yayınlandı. Fragmanda Bahri Umman ve ekibinin hakim karşısında olduğu görülürken, Ayşegül’ün yurt dışına çıkacağı görülüyor. İşte Poyraz Karayel 24. Bölüm 17 Haziran fragman ayrıntıları…

Poyraz Karayel 24. bölüm (yeni bölüm) fragmanı- İşte Sezon Finali!

Limon Film’in başarılı yapımı Poyraz Karayel sezon finaliyle ekranlara ara vermeye hazırlanıyor. 17 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan bölümde Poyraz Karayel izleyicisini yine sürprizler bekliyor. Kanal D’nin tartışmasız en çok izlenen dizilerinden olan Poyraz Karayel 24. Bölüm (yeni bölüm) fragmanını haberimizdeki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL 24. BÖLÜM’DE NELER OLUYOR?

Poyraz Karayel 17 Haziran 24. Bölüm (sezon finali) ile yine müthiş anlar yaşatacak izleyenlerine. Poyraz Karayel’in bir bölüm önce Bahri Umman’a ihanet ettiği ortaya çıkmış ve bölüm sonunda Poyraz’ı öldürmek için yola çıkmışlardı. Poyraz Ayşegül’ü rehin almıştı. Yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzre; Bahri Umman ve adamları hakim karşısında. Bahri Umman Poyraz’a “Sen bana ihanet etmedin, sen kendine ihanet ettin. Evlat, Sinan da bir babasını kaybetti” diye konuştu. Ayşegül ise havaalanında görülüyor, Poyraz Ayşegül’e gitme diye yalvarıp peşinden havaalanına kadar gidiyor. Poyraz Karayel 24. Bölüm (Sezon Finali) 17 Haziran akşamı Kanal D’de!

POYRAZ KARAYEL 24. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Recep Kaya